Ο ΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: Δυνατό φιλικό σήμερα με Τρίκαλα

ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΟΦΗ - ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΓΚΗ - ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΕ

461

Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι δίνει σήμερα στις 18:15 στο Καρπενήσι ο ΟΦΗ αντιμετωπίζοντας τα Τρίκαλα. Η κρητική ομάδα κοντράρεται με ένα ακόμα αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας σε ένα τεστ που αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατό από το πρώτο με την Παναχαική αφού οι Θεσσαλοί έχουν φιλοδοξίες για να πρωταγωνιστήσουν και τη νέα περίοδο.

 Ο Παπαδόπουλος με τον συνεργάτη του Νίκο ΚαραπετάκηΟ Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει και σήμερα την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες κάνοντας πειράματα σε πρόσωπα και σχήματα προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του. Για μια ακόμα φορά πάντως το γεγονός ότι ο ΟΦΗ αγωνίζεται σήμερα δεν εμπόδισε τον 45χρονο τεχνικό να διατηρήσει την ίδια ένταση στις προπονήσεις ενώ δεν αλλάζει το πρόγραμμα του και θα προπονήσει τους παίκτες του και σήμερα το πρωί.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ κυλάει μέχρι στιγμής χωρίς προβλήματα και κυρίως μακριά από τραυματισμούς. Κοντά στην ομάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες και ο γιατρός της ομάδας κ. Στεφανουδάκης ενώ από σήμερα θα βρεθεί στο Καρπενήσι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος ο οποίος θα παρακολουθήσει και το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Παράλληλα η άφιξη του κ. Τσάλου στο Καρπενήσι είναι πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει εξελίξεις στα μεταγραφικά αν και το οικονομικό αποτελεί για την ώρα ανασταλτικό παράγοντα για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Οι επαφές που θα έχουν πρόεδρος και προπονητής στο Καρπενήσι θα παίξουν σημαντικό ρόλο για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις κι αν ο ΟΦΗ κινηθεί τελικά για μια ακόμα μεταγραφή για την μεσαία γραμμή ή αν θα περιμένει και τα επόμενα φιλικά για να φανεί μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της ομάδας.

Το πιθανότερο είναι ο ΟΦΗ να πάει «βλέποντας και κάνοντας» μέχρι τουλάχιστον και τα φιλικά του Ηρακλείου για να αποφασιστεί τελικά αν θα γίνει κάποια άλλη κίνηση ή αν θα μείνει με τις 11 συνολικά μεταγραφές που έχουν γίνει το φετινό καλοκαίρι (Κουσκουνάς, Μάρτος, Ορτέγκα, Λεάλ, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μονιάκης, Σιώπης, Περογαμβράκης, Παπατόλιος, Οικονόμου).

Τα χρέη που… πνίγουν Σε όλα αυτά υπάρχουν και τα χρέη που πνίγουν τον ΟΦΗ και που ορισμένα από αυτά αν δεν πληρωθούν θα βάλουν σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες το σωματείο. Είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις των προσφυγών (Δαύκου, Όστοιτς, Ράντι, Πάγκαλου) τις οποίες ο ΟΦΗ προσπαθεί να διακανονίσει για να αποφύγει να πληρώσει και την…επόμενη σεζόν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Τσάλος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε συνεχείς επαφές με τους παίκτες και τους εκπροσώπους τους σε μια προσπάθεια να βρει λύση και το θέμα να τελειώσει χωρίς να επιβαρυνθεί η ομάδα με χρήματα που θα πρέπει να πληρώσει στην περίπτωση που οι παίκτες κερδίσουν τις προσφυγές.

Το “Ασκληπιός Διάγνωσις” μαζί με τον ΟΦΗ για την άνοδο
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΑΝΗΣ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΛΟΥΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το “Ασκληπιός Διάγνωσις” μαζί με τον ΟΦΗ για την άνοδοΤο «Ασκληπιός Διάγνωσις» εμπιστεύτηκε φέτος ο ΟΦΗ για τη διενέργεια του εργομετρικού ελέγχου ενόψει της φετινής προετοιμασίας. Το διαγνωστικό κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις» έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια εργαστήριο Εργοφυσιολογίας της Άθλησης σε συνεργασία με το «Εθνικό Ινστιτούτο Άθλησης και Επιδόσεων της Γαλλίας – Παρίσι»  (INSEP).

Στο εργαστήριο του κέντρου η επιστημονική ομάδα βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του έμπειρου καρδιολόγου Φάνη Ζαμπετάκη  και του διακεκριμένου γυμναστή Μανώλη Πλουμάκη.

Ο κ. Πλουμάκης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – προπονητής στίβου και φυσ. Κατάστασης αθλημάτων τόνισε χαρακτηριστικά για αυτή τη συνεργασία: «Η διενέργεια ολοκληρωμένων και αξιόπιστων εργομετρικών εξετάσεων αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα και ανταγωνιστικά εργαλεία στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Η αγαπημένη ομάδα της πόλης μας μέτρησε με ακρίβεια την αθλητική απόδοση των ποδοσφαιριστών της, ώστε το προπονητικό της επιτελείο να εκπονήσει το πλέον στοχευμένο και αποδοτικό πρόγραμμα προετοιμασίας κάνοντας υπερήφανους για μια ακόμη χρονιά όλους τους φίλαθλους της Κρήτης».

Ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, κος Φάνης Ζαμπετάκης από την πλευρά του δήλωσε: «Το “Ασκληπιός Διάγνωσις”, αναπόσπαστο κύτταρο της κοινωνίας του Ηρακλείου, δεν μπορούσε να λείπει από τη δύσκολη φετινή μάχη του ΟΦΗ για την επίτευξη της ανόδου στη Σούπερ Λίγκ. Αναπτύξαμε, με την υποστήριξη του κορυφαίου Ινστιτούτου της Γαλλίας ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο με σκοπό να απολαμβάνουν οι αθλητές όλων των αθλημάτων πλέον σύγχρονες υπηρεσίες Εργοφυσιολογίας της Άθλησης, επιπλέον του κλασικού καρδιολογικού ελέγχου».

 

Δίνουν βάρος στην ψυχολογία στον ΟΦΗ
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ψυχολογίας για τον ΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΈνα διαφορετικό σεμινάριο από τα συνηθισμένα έκαναν χθες οι παίκτες του ΟΦΗ στο Καρπενήσι.
Η ψυχοθεραπεύτρια Ζουμπουλία Γαρεφαλάκη, (συμβουλευτική ψυχολογία με εξειδίκευση στις αγχώδεις διαταραχές-Συνθετική Ψυχοθεραπεία), μετά από σχετική πρόσκληση του προέδρου της ΠΑΕ, Φώτη Τσάλου, είχε μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του ΟΦΗ και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με τους οποίους, σε ένα πρώτο σεμινάριο ψυχολογίας, συζήτησε θέματα που αφορούν:
-Την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση
-Τη διαχείριση του άγχους
-Θέματα συγκρούσεων στην ομάδα
Για αρκετή ώρα η ψυχοθεραπεύτρια και οι παίκτες του ΟΦΗ αντάλλαξαν απόψεις στα θέματα αυτά και συμφώνησαν ότι οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν και στο Ηράκλειο με την επιστροφή της ομάδας από την προετοιμασία.

Η κ. Γαρεφαλάκη τόνισε στους παίκτες ότι θα είναι στη διάθεση τους, όποτε επιθυμούν να συζητήσουν θέματα που προκύπτουν και αφορούν την ψυχολογία τους. Μάλιστα θα έχει και κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους παίκτες, μετά την επιστροφή τους στο Ηράκλειο, ώστε να έχει εικόνα για τον καθ’ ένα ξεχωριστά.

Με Ηρακλή ξεκινά ο ΟΦΗ, με Πανσερραϊκό ο Εργοτέλης
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το απόλυτο déjà vu παρά λίγο να βιώσει ο ΟΦΗ στη χθεσινή κλήρωση του κυπέλλου, αφού απέναντι του θα βρει ξανά όπως και πέρυσι Ηρακλή και Απόλλωνα. Ο μόνος που έλειπε για να συμπληρωθεί το…καρέ ήταν ο Παναθηναϊκός στη θέση του οποίου ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στο κρητικό ντέρμπι. Ο Εργοτέλης από την άλλη, στην επιστροφή του στο κύπελλο θα βρει στον δρόμο του τον Παναιτωλικό την Ξάνθη και τον Πανσερραϊκό.

Οι δύο ομάδες του Ηρακλείου απέφυγαν την κλήρωση της 1ης φάσης στην οποία βγήκε το ζευγάρι Αιγινιακός-Βέροια που θα κοντραριστούν για να προκύψει μία ομάδα που μαζί με τις υπόλοιπες 16 της Β` Εθνικής και τις 16 της Σούπερ Λίγκ θα συνεχίσουν στον θεσμό. Το ζευγάρι αυτό θα αναμετρηθεί 19-20/8 και 29-30/8, αλλά ίσως υπάρξει μεταφορά κατά μία εβδομάδα.

Ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει 19-21/9 από τη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή και θα ολοκληρώσει με δύο εντός με Πλατανιά στις 24-26/10 και με Απόλλωνα στις 28-30/11. Ο Εργοτέλης κάνει πρεμιέρα στις Σέρρες και στη συνέχεια φιλοξενεί στο Ηράκλειο την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό. Να σημειωθεί, ότι από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες.

«Νίκη σε κάθε ματς»

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας την κλήρωση ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Πρώτος στόχος του ΟΦΗ είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Σούπερ Λίγκ. Το Κύπελλο για μας περνάει σε δεύτερη μοίρα. Όμως είμαστε ΟΦΗ και σε κάθε παιχνίδι πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το καλό για μας είναι ότι θα δώσουμε ένα επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β` Εθνικής. Για την ώρα συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και τη δουλειά μας.

Όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια του Κυπέλλου». Στον Εργοτέλη, από την στιγμή που απέφυγαν την 1η φάση, η κλήρωση δεν προκαλεί ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αυτό που υποστηρίζουν μάλιστα είναι ότι από τη στιγμή που απουσιάζει ο μεγάλος αντίπαλος δικαιούνται να ελπίζουν ακόμα και σε πρόκριση.

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου

1ος: Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλής-ΟΦΗ

2ος: ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, Βέροια ή Αιγινιακός-Απόλλων Πόντου

3ος: ΑΕΚ-Λαμία, Καλλιθέα-Απόλλων Λάρισας

4ος: Ατρόμητος-Κέρκυρα, Σπάρτη-Τρίκαλα

5ος: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, Κισσαμικός-Αχαρναϊκός

6ος: Ξάνθη-Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός-Εργοτέλης

7ος: Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιγιάλειος-Άρης

8ος: Παναθηναϊκός-Λάρισα, Παναχαϊκή-Αναγέννηση Καρδίτσας

2η αγωνιστική (24-26/10) 

1ος: ΟΦΗ-Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης-Ηρακλής

2ος: Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός-Αιγινιακός ή Βέροια

3ος: Απόλλων Λάρισας-ΑΕΚ, Λαμία-Καλλιθέα

4ος: Τρίκαλα-Ατρόμητος, Κέρκυρα-Σπάρτη

5ος: Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης-Κισσαμικός

6ος: Εργοτέλης-Ξάνθη, Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός

7ος: Άρης-Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιγιάλειος

8ος: Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός, Λάρισα-Παναχαϊκή

3η αγωνιστική (28-30/11) 

1ος: ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλής-Πλατανιάς

2ος: Απόλλων Πόντου-Λεβαδειακός, Αιγινιακός ή Βέροια-ΠΑΟΚ

3ος: Απόλλων Λάρισας-Λαμία, Καλλιθέα-ΑΕΚ

4ος: Τρίκαλα-Κέρκυρα, Σπάρτη-Ατρόμητος

5ος: Αχαρναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, Κισσαμικός-Ολυμπιακός

6ος: Εργοτέλης-Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός-Ξάνθη

7ος: Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιγιάλειος-Πανιώνιος

8ος: Αναγέννηση Καρδίτσας-Λάρισα, Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει