Οι Ηρακλειώτες έμαθαν να διαβάζουν για τους άλλους

336

Στις δράσεις, που διοργανώθηκαν από την ομάδα ηχογραφήσεων του “Διαβάζω για τους άλλους” στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου 2017, συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό οι Ηρακλειώτες που επισκέφτηκαν την πλατεία Ελευθερίας, το απόγευμα της Τετάρτης 2, Αυγούστου. Σε μια πλατεία γεμάτη βιβλία, με τρεις παράλληλες δράσεις η ομάδα ηχογραφήσεων του “Διαβάζω για τους Άλλους” έδωσε τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να ηχογραφήσουν τη φωνή τους σε ειδικό ηχομονωμένο περίπτερο για να έρθουν σε επαφή με τον τρόπο που ηχογραφείται ένα βιβλίο, να ακούσουν ηχογραφημένα βιβλία και να βιώσουν την ανάγκη που καλύπτει το Δίκτυο για την κοινωνική ομάδα των εντυποανάπηρων μέσα από το εργαστήριο ζωντανής ανάγνωσης με κλειστά μάτια.

`”Η πρωτότυπη αυτή για την πόλη μας δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης έτυχε θερμής αποδοχής από τον κόσμο που συμμετείχε, αλλά και από τους εκπροσώπους φορέων που παραβρέθηκαν, πράγμα που φέρνει την ομάδα του ΔΓΤΑ πιο κοντά στο στόχο της δημιουργίας ενός studio ηχογράφησης στο Ηράκλειο.

Θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές μας και όλους όσοι υποστήριξαν την υλοποίηση αυτής της δράσης” τονιζουν οι διοργανωτές.

Πληροφορίες: http://giatousallous.gr/

Επικοινωνία heraklion@giatousallous.gr, rec.heraklion@giatousallous.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει