ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΕΛΛΑ ΒΙΤΩΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ: Μια γυναίκα, μια φωνή αλά γαλλικά

386

Η γαλλική  αισθαντική  μουσική   θα πλημμυρίσει σήμερα στις 9.30 το βράδυ το κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» σε μια μουσική βραδιά για καλό σκοπό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου.Η γαλλική  αισθαντική  μουσική   θα πλημμυρίσει σήμερα στις 9.30 το βράδυ το κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» σε μια μουσική βραδιά για καλό σκοπό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου.

Με τίτλο ‘’Un Femme, une voix. Μια γυναίκα μια φωνή” το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια τριών μεγάλων ερμηνευτών του γαλλικού τραγουδιού.Μέρος των εσόδων θα δοθεί για να πραγματοποιείται με συνεργασία με εθελοντές οφθαλμιατρικός έλεγχος της λειτουργίας της όρασης σε παιδιά και σε μη συνεργάσιμους ασθενείς με το διοφθαλμικό διαθλασίμετρο – 2WIN.

Την εκδήλωση οργανώνουν η Λέσχη Λάιονς Κνωσός και με την υποστήριξη της Ενωσης Καθηγητών Γαλλικής Φιλολογίας Κρήτης.Η βραδιάΜια μουσική βραδιά με τραγούδια τριών μεγάλων ερμηνευτών του γαλλικού τραγουδιού, του Jacques Brel, της Barbara και της Edith Piaf γύρω από τη γυναίκα και τον έρωτα όπως:  « La vie en rose», «Non, je ne regrette rien», «Ne me quitte pas», «Sous le ciel de Paris» .

Η περιπλάνηση μιας γυναίκας μέσα από μνήμες, μέσα από γεγονότα που κάνουν την καρδιά της να χαίρεται, που κάνουν την καρδιά της να λυπάται… Κάθε τραγούδι, μια ιστορία… Τραγούδια που γεννήθηκαν κάτω από τον ελληνικό ουρανό ή κάτω από τον ουρανό του Παρισιού, αγάπη που μπορεί να πείσει τα κανόνια να σωπάσουν, άνθρωποι που νιώθουν πως ο χαμένος χρόνος δεν ξανακερδίζεται, εραστές που ξαναβρίσκονται στον θάνατο γιατί η ζωή δεν μπόρεσε να τους καταλάβει, εφιάλτες που τελειώνουν, πλήθη που παρασέρνουν, που χαρίζουν και αμέσως μετά κλέβουν αυτά που χάρισαν, αγκαλιές που κάνουν τη ζωή να φαίνεται ρόδινη, παλιοί εραστές που γέρασαν χωρίς να ενηλικιωθούν, η κόρη της χαράς που είναι όμορφη, η κόρη της χαράς που είναι λυπημένη, η κόρη της χαράς που είναι μόνη…Μα όχι! Εγώ δεν μετανιώνω για τίποτα!

Τραγούδι: Μαριέλλα Βιτώρου. Πιάνο – Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Κιαγιαδάκης.Αφήγηση: Άννα Παντελιδάκη. Ακορντεόν: Μανώλης Κανακάκης.Τρομπέτα: Αντώνης Μαυράκης.Είσοδος 5 ευρώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει