ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Επιχείρηση-«σκούπα» για τους διακινητές στα πάρκα του Ηρακλείου

Επιχείρηση «εκκαθάρισης» των πάρκων σε συνοικίες του Ηρακλείου από κυκλώματα διακινητών έχει ξεκινήσει ως φαίνεται η Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου. Μέσα σε λίγα 24ωρα προχώρησε και σε νέες συλλήψεις διακινητών και αγοραστών ηρωίνης που έκαναν «πιάτσα» στο πάρκο που βρίσκεται στην εφορία στην περιοχή της λ. Κνωσού. Και σε αυτήν την περίπτωση,  καθημερινά υπήρχε συνωστισμός από τοξικομανείς που έσπευδαν  στο σημείο για να προμηθευτούν τις δόσεις τους από δύο διακινητές με… παρελθόν στην υπηρεσία. Συνολικά οι αστυνομικοί της υπηρεσίας συνέλαβαν έξι άτομα, εκ των οποίων οι δύο θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη για διακίνηση.

Το εντυπωσιακό στην υπόθεση,  όπως αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές, είναι  ότι «ξετρύπωσαν» τις δόσεις με την ηρωίνη από τα απόκρυφα σημεία των δύο βασικών κατηγορουμένων. «Έκρυβαν τα ναρκωτικά στον πρωκτό τους και μάλιστα είχαν τρυπήσει στο σημείο αυτό το εσώρουχο τους ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση σε αυτά κάθε φορά που κάποιος χρήστης πήγαινε να αγοράσει τη δόση του» περιέγραψε στην «Π» αστυνομική πηγή.

Να σημειωθεί ότι μόλις πριν λίγες ημέρες, αστυνομικοί της υπηρεσίας είχαν κάνει επιχείρηση σε άλλη παιδική χαρά σε συνοικία του Ηρακλείου μετά από δεκάδες καταγγελίες περίοικων για το «άγριο νταραβέρι» που γινόταν μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση προφυλακίστηκαν τρεις νεαροί, εκ των οποίων οι δύο αδέλφια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει