ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Επιτυχία είχε το πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης παικτών

735

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το καλοκαιρινό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης ποδοσφαιριστών, που πραγματοποιήθηκε από την Personal Training Team.

Οι προπονητές του προγράμματος κ.κ. Επιτροπάκης Μιχάλης, Πλεσίτης Βασίλης, Τιτομιχελάκης Λεωνίδας, ο προπονητής εξειδικευμένης τεχνικής κ. Αποστολάκης Γιώργος, και ο προπονητής φυσικής κατάστασης κ. Πλουσής Αλκιβιάδης, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και εύχονται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

“Το πρόγραμμα αυτό έχει στόχο τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών, σε όλα τα βασικά στοιχεία του σύγχρονου ποδοσφαίρου: τεχνική – ατομική τακτική – μυική ενδυνάμωση – νευρομυική συναρμογή. Η ατομική προπόνηση είναι απαραίτητη για κάθε ποδοσφαιριστή, που θέλει να βελτιωθεί σε όποιο επίπεδο και αν αγωνίζεται.

Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθείτε καθ´ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η Personal Training Team, βασιζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία των μελών της στο χώρο των υποδομών του ποδοσφαίρου, δημιουργεί τη δική της μέθοδο διδασκαλίας – εκπαίδευσης – προπόνησης για την πολύπλευρη ανάπτυξη του ποδοσφαιριστή”, αναφέρει ανακοίνωση των διοργανωτών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει