ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την επιτυχία του

Πυρετωδώς ετοιμάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ- κυβερνητικό και τοπικό- για την επιτυχία του αναπτυξιακού περιφερειακού συνεδρίου της Κρήτης, που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, παρουσία και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Όλες οι λεπτομέρειες, οι θεματικές ενότητες και τα στρογγυλά τραπέζια που θ’ απασχολήσουν το συνέδριο τέθηκαν χθες βράδυ στην κλειστή κομματική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος στο Ηράκλειο, παρουσία του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Στη συνάντηση έδωσαν το “παρών” οι νομαρχιακές επιτροπές του κόμματος στην Κρήτη, κυβερνητικά στελέχη και οι βουλευτές κ.κ. Μιχελογιαννάκης, Βαρδάκης, Θραψανιώτης, Βαγιωνάκη, Μπαλωμενάκης που αναφέρθηκαν στις λεπτομέρειες και τους άξονες που θα κινηθεί το συνέδριο, μεταφέροντας ο καθένας το στίγμα και τις ανάγκες της εκλογικής του περιφέρειας.

Οι θεματικές ενότητες που θα κινηθεί το συνέδριο είναι: Υγεία – Τουρισμός – Αγροτική Ανάπτυξη -Πολιτισμός- Εργασία και Υποδομές.

Μαζί με τον πρωθυπουργό αναμένονται στο Ηράκλειο και όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης που οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου έχουν σημείο αναφοράς το χαρτοφυλάκιό τους. Παράλληλα ο κ. Βερναρδάκης έχει αναλάβει την ευθύνη να επεξεργαστεί όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνάντηση και να δώσει το απαραίτητο κυβερνητικό πρόσημο στη διατύπωση θέσεων και δράσεων που προωθούνται ή έχουν μπει σε προτεραιότητα από την κυβέρνηση για την Κρήτη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει