Φεστιβάλ μπύρας για 7η χρονιά

488

Συμπληρώνονται 7 χρόνια από τότε που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Ηράκλειο ένα μεγάλο φεστιβάλ μπύρας.

Από τότε μέχρι σήμερα το φεστιβάλ μπύρας συνεχίζει την πορεία του δυναμικά και πραγματοποιείται αύριο Τρίτη 1η Αυγούστου στον πεζόδρομο της οδού Χάνδακος. Το φεστιβάλ αρχίζει στις 7.30 το απόγευμα, όπως κάθε χρόνο, με πολλή μπύρα, μπυρομεζέδες, ροκ ήχους, μπυροπαιχνίδια, συλλεκτικά ποτήρια και δώρα για τους νικητές.

Όπως είναι φυσικό, η μπύρα έχει τον πρώτο λόγο και το μπυράδικο μπροστά από το οποίο πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις έχει υποδεχθεί μπύρες απ’ όλο τον κόσμο για τη μεγάλη γιορτή. Μέσα από τη μεγαλύτερη συλλογή μπύρας στην Κρήτη, το μπυράδικο διαθέτει κωδικούς από κάθε σημείο της γης που παράγεται μπύρα και προσφέρει πολλές απολαυστικές επιλογές.

Επειδή η μπύρα είναι άμεσα συνυφασμένη με το πάρτυ, στο 7ο Φεστιβάλ Μπύρας Ουτοπία το ρυθμό δίνουν οι Alone Together, μία από τις διασημότερες ροκ μπάντες, που έχει συνδέσει την παρουσία της με μεγάλα γεγονότα, ανάμεσα στα οποία και το διάσημο Φεστιβάλ των Ματάλων, στο οποίο υπήρξαν συνδετικοί κρίκοι από την πρώτη στιγμή.

Την παρουσίαση του φεστιβάλ πραγματοποιούν οι μουσικοί παραγωγοί του Love Radio Κρήτης 102,8 Χάρης Γαρεφαλάκης και Μαριάννα Πατρονικόλα. Μεγάλη ατραξιόν του Φεστιβάλ αποτελεί ο διαγωνισμός μπύρας στον οποίο συμμετέχουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων σε μια μοναδική σκυταλοδρομία με νικήτρια μία μόνο ομάδα και πολλά δώρα για τους νικητές.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους, ενώ για λόγους υπεύθυνης κατανάλωσης η μπύρα προσφέρεται σε συμβολική τιμή με δώρο συλλεκτικά ποτήρια μπύρας για όλους. Η κατανάλωση αλκοόλ δεν επιτρέπεται σε άτομα κάτω των 18 ετών, γι’ αυτό και υπάρχουν πολλές δυνατότητες επιλογής ανάμεσα σε μπύρες χωρίς περιεκτικότητα αλκοόλ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει