Άρχισαν δουλειά στον Εργοτέλη, οι πρώτες κινήσεις Σαμί

ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛ - ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ 300.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ

439

Ώρα δουλειάς πλέον στον Εργοτέλη μετά την αλλαγή σελίδας με τους Αιγύπτιους επενδυτές να ετοιμάζουν την σύσταση της νέας ΠΑΕ και παράλληλα να σχεδιάζουν την ομάδα της νέας σεζόν.

Η οικογένεια Σαμί θα καλύψει άμεσα το μετοχικό κεφάλαιο ύψους 300.000 ευρώ, σύμφωνα με την απόφαση που πήρε η Γενική Συνέλευση της περασμένης Παρασκευής 28 Ιουλίου. Ήδη η Διοικούσα Επιτροπή που εξελέγη από την Γενική Συνέλευση και στην οποία συμμετέχουν ο Μαγκέντ και ο Ναντίμ Σαμί με τον συνεργάτη τους Γιώργο Τουντζάρη και τους παράγοντες της ομάδας Γιώργο Στειακάκη, Γιάννη Μπροκαλάκη, δουλεύει πάνω στο πλάνο της απόφασης αυτής για την ομαλή μετάβαση του σωματείου σε ΠΑΕ.

Να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση, μετά από πρόταση του αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Εργοτέλης, Γιώργου Στειακάκη, ομόφωνα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το πρόσωπο του απερχόμενου προέδρου Γιώργου Βρέντζου, ανακηρύσσοντας αυτόν «ευεργέτη του σωματείου για την προσφορά του στο σύλλογο, χωρίς την οποία θα στερείτο της σημερινής ευκαιρίας».

Μένουν τρεις, παρελθόν ο Μισέλ

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης η επιτροπή, μέσω του εκπροσώπου των μεγαλομετόχων Γιώργου Τουντζάρη, έκανε πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου Βογιατζή, Μανουσάκη και Χανιωτάκη, οι οποίοι είχαν παραμείνει από την περσινή ομάδα και την οποία αποδέχθηκαν για να συνεχίσουν στον Εργοτέλη.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι στον Εργοτέλη θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ο Γιάννης Ράλλης και ο Σταύρος Λαμπράκης.

Αντίθετα παρελθόν αποτελεί και ο τελευταίος από τους βασικούς παίκτες που είχε απομείνει από την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Βραζιλιάνος Μισέλ, ο οποίος συζητάει με άλλες ελληνικές ομάδες και είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό.

Σούλης: “Φεύγω πρωταθλητής”

Οι τελευταίες εξελίξεις σήμαναν και το τέλος εποχής του Σούλη Παπαδόπουλου για τον Εργοτέλη. Προφανώς οι νέοι επανδυτές έχουν άλλες σκέψεις στο μυαλό τους και ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί πλέον παρελθόν.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ο 50χρονος προπονητής αναφέρει τα εξής: «Η συνεργασία μου με τον Εργοτέλη ολοκληρώθηκε και τυπικά χτες, με την αποχώρηση του προέδρου Γιώργου Βρέντζου και την ανάληψη της ηγεσίας της ΠΑΕ από τον ξένο επενδυτή. Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις, όπως είχα δώσει το λόγο μου στον πρόεδρο και στον κόσμο του Εργοτέλη.

Φεύγω πρωταθλητής, αήττητος και περήφανος για όσα πετύχαμε. Είμαι σίγουρος ότι θα πετυχαίναμε πολύ περισσότερα στο μέλλον. Κρίμα που δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό που κάναμε με τον πρόεδρο στο τέλος της περασμένης σεζόν και να πανηγυρίσουμε μια ακόμα άνοδο του χρόνου τον Μάιο.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον Πρόεδρο, τα στελέχη της ομάδας, τους συνεργάτες και τους παίκτες μου. Αυτό που είπα στους ποδοσφαιριστές είναι ότι τον πρωταθλητή τον θέλουν όλοι και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι περισσότεροι έχουν ήδη βρει ομάδα. Ευχαριστώ επίσης τον κόσμο της ομάδας που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Εργοτέλη.

Εις το επανιδείν…».

Να σημειωθεί ότι μετά απ` αυτό ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Βρέντζος έπλεξε το εγκώμιο του Σούλη Παπαδόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «και φέτος αν ήμασταν μαζί θα παίρναμε το πρωτάθλημα».

Εκλογές στον Ερασιτέχνη

Μετά την γενική συνέλευση εκτάκτως συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Εργοτέλη μετά από πρόσκληση του προεδρεύοντος Γιώργου Στειακάκη, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα ώστε το σωματείο να είναι έτοιμο στο επόμενο διάστημα να ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα και τις ομάδες που έχει υπό την αιγίδα του.

Ο χρόνος διενέργειας εκλογών στον Γ.Σ. Εργοτέλη, λόγω της παραιτήσεως του προέδρου Γιώργου Βρέντζου, αλλά και της ανάγκης στελέχωσης αυτού με νέα μέλη, θα οριστεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του συμβουλίου αύριο Τρίτη 1 Αυγούστου 2017.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει