Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα εξωτερικών δράσεων

SUMMER SPORTS CAMP ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

940

Με πολλές νέες και ευχάριστες εμπειρίες, ολοκληρώθηκε η εβδομάδα δράσεων εκτός του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, για τα παιδιά που συμμετέχουν στο Indoor Summer Sports Camp το οποίο διοργανώνει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα επισκέψεων των παιδιών περιελάμβανε σημεία της πόλης όπως το Info Point  του Δήμου, τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, τη Λότζια, τον Κούλε, το Ιστορικό Μουσείο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής κ.α..  Ο βασικός στόχος αυτών των δράσεων, που θα συνεχιστούν με επιλεγμένες επισκέψεις είναι τα παιδιά να γνωρίσουν το Ηράκλειο και την ιστορία του καθώς και να μάθουν χρήσιμα πράγματα για το περιβάλλον και την οδική ασφάλεια.

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Ιστορικό Μουσείο Ηρακλείου και τη Διεύθυνση του Κούλε, καθώς και το προσωπικό του Δήμου Ηρακλείου (κ. Δημήτρη Σάββα, Κάλια Νικολιδάκη, Νίκο Κουρουπάκη καθώς και το προσωπικό του  Info Point) για τη συμβολή τους στην υλοποίηση των δράσεων. Επίσης ευχαριστεί την κ. Κυριακάκη – Σφακάκη, εθελόντρια ξεναγό και συγγραφέα, για την ξενάγηση των παιδιών στο ενετικό λιμάνι και τον Κούλε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει