Φινάλε με τρεις δράσεις για τα Δελφίνια

ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

800

Με τρεις εκδηλώσεις, αγωνιστικές και μη, πέφτει η αυλαία της περιόδου για τα Δελφίνια Ηρακλείου που κατέγραψαν ανοδική πορεία στα τοπικά κολυμβητικά δρώμενα μέσα στη σεζόν 2016-17.

Η αρχή γίνεται σήμερα με την ετήσια γιορτή του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στον φυσικό του χώρο, δηλαδή στο κολυμβητήριο Ηρακλείου. Στη γιορτή θα βραβευθούν οι καλύτεροι κολυμβητές και κολυμβήτριες της χρονιάς, η προαγωνιστική ομάδα που έλαβε μέρος στους θερινούς αγώνες στα Χανιά καθώς και παλιοί διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες των Δελφινιών. Επίσης θα κολυμπήσουν όλοι οι «μικροί» της μικρής και μεγάλης πισίνας από όλα τα τμήματα και θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα. Η ώρα προσέλευσης είναι 6 το απόγευμα και μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα.

Αύριο εξάλλου, τα Δελφίνια θα πάρουν μέρος στους κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών που διοργανώνουν οι Lions Heraklion Club στο Λίντο, με τίτλο «Καλοκαίρι 2017-Lions».

Τα Δελφίνια συμμετέχουν με τους εξής 46 κολυμβητές-τριες:

Κορίτσια

Καλώστου Έλενα, Φρυσουλάκη Μαρία, Χιωτάκη Ελευθερία, Κοκοβάκη Χρυσή, Παπαδάκη Ελισάβετ, Κανόγκα Κάλια, Γενειατάκη Μιχαέλα, Κυπραίου Στέλλα, Παπουτσάκη Μαρία, Φασουλά Βιργινία, Δρυγιαννάκη Πηνελόπη, Δρακωνάκη Άννα, Μιχελιδάκη Νόρμα, Αεράκη Αθανασία, Αξιώτη Κων/να, Σβυρινάκη Κατερίνα, Καγιαμπάκη Κατερίνα, Μαμάκη Εμμανουέλα, Καλώστου Μαρία, Καρανδινού Κατερίνα, Κοκοβάκη Αριστέα, Φρυσουλάκη Ελένη, Ασημομύτη Ευαγγελία, Καράτζη Όλγα.

Αγόρια

Σταματάκης Μιχάλης, Σωπασής Μαρίνος, Κοκοβάκης Νικόλαος, Φοβάκης Κωνσταντίνος, Κουμιανάκης Γιάννης, Πετράκης Σπύρος, Μουλακάκης Ανδρέας, Φραγκάκης Μανώλης, Σωπασής Δημήτρης, Κλωστράκης Χριστόφορος, Λαγκουβάρδος Κων/νος, Λιανουδάκης Γεώργιος, Μερσυνιάς Στέλιος, Φασουλάς Γιάννης, Καλώστος Νίκος, Παπαδάκης Κων/νος, Μαλλιωτάκης Γιώργος, Στουραϊτης Κώστας, Φραγκάκης Γιώργος, Σβυρινάκης Νικόλαος, Βαμβουκάκης Μάνος, Καρνής Μιχάλης

Τέλος την Κυριακή 30 Ιουλίου, τα Δελφίνια θα βρίσκονται στο Aqua Plus Water Park στη Χερσόνησο, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι της φετινής κολυμβητικής χρονιάς. Η τιμή εισόδου είναι 6 ευρώ το άτομο και τα κουπόνια διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου στο κολυμβητήριο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει