Μπιτς Βόλεϊ Masters: Οι τελικές οκτάδες για τον Άγιο Νικόλαο

453

Ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί αγώνες ανδρών και γυναικών για τα δύο τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στο τελικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ Masters του Αγίου Νικολάου, το οποίο να θυμίσουμε ότι ξεκινάει αύριο στην όμορφη γειτονική πόλη.

Στους άνδρες την πρόκριση πήραν οι Καντιώτης, Τσαλικιάν νικώντας στο τελευταίο τους παιχνίδι με 2-0 τους Μεσσάλα, Στάικο. Μαζί τους θα ταξιδέψουν και οι Ευγενίδης, Κιμπλ που χρειάστηκαν δύο παιχνίδια για να πάρουν το εισιτήριο.

Αναλυτικά οι 8 ομάδες του ανδρικού ταμπλό: Νιώπας-Παπαδημητρίου, Κοτσιλιάνος-Κωστόπουλος, Ιωαννίδης-Κανέλλος, Βολουδάκης-Καπίρης, Κογκαλίδης-Πολυχρονιάδης,Α.  Μανδηλάδης – Β. Μανδηλάρης,Καντιώτης-Τσαλικιάν, Ευγενίδης-Κιμπλ.

Στις γυναίκες πρώτες την πρόκριση πήραν οι Κλέπκου, Μάτιου. Στο μοναδικό τους παιχνίδι νίκησαν τις Αποστολάκη, Γιαννακοπούλου με 2-0 και σφράγισαν εύκολα το εισιτήριο τους για τον Άγιο Νικόλαο. Πρόκριση και για τις Καπόλου, Σακελλαρίδη που λύγισαν τις Βλασερού, Φωκιανού με 2-1 σετ.

Αναλυτικά οι 8 ομάδες του γυναικείου ταμπλό στο Masters του Αγίου Νικολάου: Μαναβή–Σπηλιωτοπούλου, Αγγελοπούλου-Κωνσταντίνου, Θεοδωρακέα-Κουμβάκη, Γεωργαντά-Πασιαλή

Ματιάδη-Μολδοβανίδη, Καραγκούνη-Τσοπούλου,Κλέπκου -Μάτιου, Καπόλου-Σακελλαρίδη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει