Υπογράφει ο Μελισσόπουλος στον Ηρόδοτο

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

1.950

Έτοιμος να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου είναι ο Ηρόδοτος. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης και συνέχισε σε Αστέρα Μαγικού, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αιγινιακό, Βατανιακό, μετά στο εξωτερικό σε ομάδες της Ισπανίας, Τσεχίας και Γερμανίας σε ερασιτεχνικό επίπεδο, προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Νέστου Χρυσούπολης, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Καβάλα.

Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Μανόλη Παπαματθαιάκη, που γνωρίζει τον παίκτη από την Ξάνθη και θεωρεί πως έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει τον Ηρόδοτο σε αρκετές θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Μελισσόπουλος θα είναι η προτελευταία μεταγραφή για τον Ηρόδοτο, καθώς το φινάλε αναμένεται να γραφτεί με την απόκτηση ενός σεντερ φορ.

Η περίπτωση του Παβίσεβιτς δεν απασχολεί πλέον τους κυανόλευκους που ψάχνονται να κάνουν το «μπαμ» με την απόκτηση παίκτη που αγωνιζόταν στη Σούπερ Λίγκα, ενώ υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις με περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει