Προσωπικές διαφορές πίσω από τον ξυλοδαρμό

1.728

Προσωπικές διαφορές, οι οποίες παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες, βλέπει η αστυνομία ως κίνητρο της επίθεσης και του άγριου ξυλοδαρμού του 47χρονου αγρότη προχθές το απόγευμα στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Αν και το θύμα της επίθεσης έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία και όλοι μιλούν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που κοιτάζει μόνο την οικογένεια και τη δουλειά του, ωστόσο αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ από το γειτονικό νομό θεωρούν ότι κάτι υπάρχει που χωρίζει τους θύτες με το θύμα.

Αναφορικά με την πορεία της υγείας του 47χρονου, οι γιατροί του νοσοκομείου Ιεράπετρας χαρακτηρίζουν την κατάστασή του καλή, καθώς δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή του, παρά τα πολλά χτυπήματα που δέχτηκε από τα δύο άτομα που του επιτέθηκαν.

Χθες ο 47χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι, το οποίο και χρησιμοποίησε ως «ασπίδα» για να αποφύγει τα χτυπήματα στο κεφάλι. Η πρωτοφανής επίθεση έγινε στον επαρχιακό δρόμο από το Κεντρί προς το Καπίστρι Ιεράπετρας, πολύ κοντά στο θερμοκήπιο του 47χρονου.

Οι δύο δράστες φαίνεται ότι ήξεραν το δρομολόγιο του Λασιθιώτη αγρότη και του επιτέθηκαν αιφνιδιάζοντάς τον. Ο ίδιος πάλεψε για να σωθεί από τη μανία των δύο δραστών, ενώ κατάφερε να τους αφαιρέσει τις κουκούλες και να δει τα πρόσωπά τους.

Στη συνέχεια κατάφερε να τους ξεφύγει κι αιμόφυρτος μπήκε στο αυτοκίνητό του κι απομακρύνθηκε από το σημείο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει