“Πέτρες στην τσέπη του” σήμερα και αύριο στο Κηποθέατρο “Μ. Χατζηδάκις”

605

Η παράσταση ‘’Πέτρες στις τσέπες του’”, ένα απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, ταξιδεύει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Το έργο της Μαρί Τζόουνς θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Ηρακλείου σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις», στις 9:30 το βράδυ.

Είσοδος: 15 ευρώ και μειωμένο: 13 ευρώ καθώς και προπώληση: 13 ευρώ και μειωμένο: 11ευρώ.

Μία «κωμικοτραγωδία» που εκτυλίσσεται στο Κέρι της Ιρλανδίας, όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή. Ο Τσάρλι κι ο Τζέικ είναι δυο ντόπιοι βοηθητικοί ηθοποιοί, δηλαδή extras… δηλαδή κομπάρσοι… δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα… και συμμετέχουν στην ταινία.

Το ίδιο και ο Σων που αυτοκτόνησε. Έβαλε πέτρες στις τσέπες του κι έπεσε στο νερό. Κρίμα.

Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλυγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια 2 ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση, μέσα… μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς. Κρίμα.

Συντελεστές της παράστασης

Μετάφραση: Αγγελική Κοκκώνη. Σκηνοθεσία – Ερμηνεία: Γιώργος Χρυσοστόμου, Μάκης Παπαδημητρίου. Σκηνικά: Μαγδαληνή Αυγερινού. Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη. Επιμέλεια κίνησης: Σεσίλ Μικρούτσικου.

Σχεδιασμός φωτισμών: Σάκης Μπιρμπίλης. Βίντεο: Όλγα Μπρούμα. ουσική επιμέλεια: Φωτεινή Γαλάνη. Βοηθός σκηνοθέτη: Σύρμω Κεκέ. Φωτογραφίες: Δομνίκη Μητροπούλου. Φωτογραφία αφίσας: Γιώργος Καλφαμανώλης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει