Δήμος Αποκορώνου: «Στηρίζω τον Τόπο μου – Ψωνίζω από τον Τόπο μου»

«Στηρίζω τον Τόπο μου – Ψωνίζω από τον Τόπο μου» είναι το μήνυμα του Αγροτικού Αυγούστου, που διοργανώνει ο Δήμος Αποκορώνου στα Χανιά, με στόχο τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και της επιχειρηματικής δράσης, καθώς και την ανάδειξη και προώθηση των αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων του τόπου.

Ο Αγροτικός Αύγουστος 2024 θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 8 Αυγούστου 2024, στη παραλία Γεωργιούπολης (πάρκο Γ. Παπαδάκη), με την δυνατότητα συμμετοχής έως και 30 εκθετών.

Πρόκειται για έκθεση στην καρδιά του καλοκαιριού, στην καρδιά της τουριστικής κίνησης, γεμάτη, όπως τονίζει η δημοτική αρχή, γεύσεις, αρώματα και παραδόσεις, με πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων όλες τις ημέρες του Αγροτικού Αυγούστου, με κρητική και λαϊκή μουσική και χορευτικά συγκροτήματα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου και να έχουν προνοήσει ώστε να μπορούν να εκδίδουν τα απαραίτητα παραστατικά πωλήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και επιχειρηματίες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 26 Ιουλίου 2024. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2825340312 6978268265.