ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

H ειδησεογραφική πύλη της Κρήτης www.patris.gr δημιουργήθηκε από την εκδοτική εταιρία ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α. ΜΥΚΩΝΙΑΤΗ Α.Ε. με σκοπό την ενημέρωση των χρηστών του Internet με θέματα Κρητικού κυριώς περιεχομένου.

Η προσπάθεια μας αυτή αποτελεί μια επένδυση της εταιρίας στον χώρο της Ηλεκτρονικής ενημέρωσης με πρωτεύον στόχο την προσφορά στον Κρητικό, επισκέπτη του Ιστοχώρου μας, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκεται αλλά και συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε το 1999 οπότε και πρωτοεμφανίστηκε η ηλεκτρονική έκδοση της εταιρίας μας.

Αναμένουμε να αγκαλιάσετε την προσπάθεια μας και να μας δώσετε την δυνατότητα περαιτέρω μετεξέλιξης και νέων επενδύσεων.

Εκ της Διεθύνσεως

Mυκωνιάτης Αθηναγόρας
Διευθύνων Σύμβουλος

 

ΤΜΗΜΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΚΔΟΣΕΩΝ Α. ΜΥΚΩΝΙΑΤΗ Α.Ε.:

Το τμήμα Internet των ΕΚΔΟΣΕΩΝ Α. ΜΥΚΩΝΙΑΤΗ Α.Ε. δημιουργήθηκε το 1998 για την κάλυψη των αναγκών της Ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας “Πατρίς” και μετεξελίχθηκε τον Ιανουάριο του 2003 στην μορφή που διαθέτει σήμερα.

Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε παρατηρήσεις και σας προσκαλούμε να επικοινωνείτε μάζί μας χωρίς δισταγμό για τον οποιοδήποτε λόγο.

Κωνσταντάκης Γεώργιος
Τεχνικός Υπέυθυνος Τμήματος Internet

 

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:

Η συντακτική ομάδα των ΕΚΔΟΣΕΩΝ Α. ΜΥΚΩΝΙΑΤΗ Α.Ε. αποτελείται από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους της Κρήτης που βρίσκονται καθημερινά στον παλμό των εξελίξεων για να σας μεταφέρουν τα γεγονότα από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο στην οποία ομάδα προστίθενται μια σειρά από ανταποκριτές στα διάφορα σημεία του πλανήτη αλλά και πολλοί έγκριτοι επιστήμονες από διάφορες ειδικότητες έως και βουλευτές που σχολιάζουν για εμάς και εσάς κατ’ επέκταση. Χαρακτηριστικά αναφέρονται:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Αρχισυντάκτης)
ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (Αρχισυντάκτης)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗ ΑΝΝΑ (συντάκτρια)
ΔΑΦΕΡΜΑΚΗ ΛΙΛΙΑΝ (συντάκτρια)
ΚΑΡΕΚΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (συντάκτρια)
ΚΟΥΤΣΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (συντάκτρια)
ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ ΘΑΝΟΣ (συντάκτης)
ΜΥΛΩΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (συντάκτρια)
ΖΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (συντάκτης)

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (Αρχισυντάκτης)
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (συντάκτης)
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (συντάκτης)

Και μια πλειάδα έμπειρων αναλυτών και έγκυρων επστημόνων σχολιάζουν για εσάς τα καθημερινά δρώμενα της ενημέρωσης.