Ψάχνει ακόμα τη “χημεία” του ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος

ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ 20 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 26 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ - ΜΟΝΟ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΒΟΥΟ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ

Τη “χημεία” του ΟΦΗ ψάχνει αλλά δεν μπορεί να βρει όπως φαίνεται ο Νίκος Παπαδόπουλος παρά το ανακάτεμα της τράπουλας το οποίο έχει κάνει τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Αυτό που συμβαίνει στον ΟΦΗ σε αυτό το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος συμβαίνει συνήθως μόνο στην διάρκεια της προετοιμασίας όταν ένας προπονητής κάνει δοκιμές προκειμένου να βρει το κατάλληλο σχήμα για την ομάδα του.

Χαρακτηριστικό του πόσο μπερδεμένος είναι ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι το γεγονός ότι έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα τους 20 από τους 26 παίκτες που έχει στο ρόστερ του και μόλις δυο από αυτούς έχουν παίξει και στα τέσσερα ματς στην βασική ενδεκάδα ενώ στο τελευταίο παιχνίδι έκανε εφτά αλλαγές.

Οι δυο παίκτες που δεν αλλάζουν είναι ο Ποτουρίδης στην άμυνα και ο Βουό στην επίθεση. Σε όλες τις άλλες θέσεις ο Παπαδόπουλος έχει δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα αλλά δεν γίνεται τίποτα (κατά την γνωστή διαφήμιση με το σαμπουάν…).

Στο τέρμα χρησιμοποίησε στα τρία πρώτα ματς τον Στρέζο και στο τέταρτο τον Σωτηρίου.

Στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκίνησε με Αργυρόπουλο (δυο βασικός) και συνεχίζει με Κυριακίδη (δυο) ο οποίος στο πρώτο ματς αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος. Στο αριστερό άκρο έχει χρησιμοποιήσει κατά σειρά Κοροβέση (δυο βασικός), Μπολάκη (ένα) και Κοιλιάρα (ένα).

Στα στόπερ μόνο ο Ποτουρίδης είναι μόνιμος. Έχουν παίξει και οι Κομεσίδης (δυο βασικός), Παπάζογλου (δυο) και Νάστος.

Στα αμυντικά χαφ οι Μεγιάδο, Παπαστεριανός έχουν από τρείς βασικές συμμετοχές ενώ μια έχει ο Νάστος.

Πιο μπροστά ο Νέιρα έπαιξε βασικός σε τρία ματς ενώ στο τελευταίο έπαιξε σε αυτή την θέση ο Πλατέλλας.

Στα πλάγια έχουν παίξει οι Κουτσιανικούλης(τρεις φορές βασικός), Πλατέλλας(δυο), Ντίνας(μια), Σασί(μια) και Αραβίδης(μια).

Χωρίς συμμετοχή είναι οι δυο δανεικοί από τον ΠΑΟΚ Δεληγιαννίδης, Μιχόγεβιτς, ο Οικονόμου, ο τρίτος γκολκίπερ Δερμιτζάκης και οι νεαροί Πλευράκης, Νοικοκυράκης.

Από τη Νέα Σμύρνη ώς την Ξάνθη

Στη Νέα Σμύρνη παρατάχθηκε με τον Στρέζο κάτω από τα γκολπόστ, τους Αργυρόπουλο, Κομεσίδη, Ποτουρίδη, Κοροβέση στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μεγιάδο, Παπαστεριανό στον άξονα, τους Πλατέλλα, Κουτσιανικούλη στα άκρα, τον Νέιρα «οργανωτή» και τον Βουό στην κορυφή.  Στο 63’ ο Κυριακίδης αντικατέστησε τον Μεγιάδο, στο 83’ ο Σασί τον Κουτσιανικούλη  και στο 84’ ο Ντίνας τον Πλατέλλα.

Στο Αγρίνιο αγωνίστηκε με τον  Στρέζο στο τέρμα, τους Αργυρόπουλο, Παπάζογλου, Ποτουρίδη, Μπολάκη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μεγιάδο, Κυριακίδη στον άξονα, τον Νέιρα «δεκάρι», τους Πλατέλλα, Κουτσιανικούλη στα «φτερά» και τον Βουό στο «9».

Στο 29’ ο Παπαστεριανός αντικατέστησε τον τραυματία Αργυρόπουλο με τον Κυριακίδη να πηγαίνει στο δεξί άκρο της άμυνας στο 61’ ο Ντίνας μπήκε στην θέση του Πλατέλλα και στο 75’ ο Αραβίδης στην θέση του Κουτσιανικούλη.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με γκολκίπερ τον Στρέζο από δεξιά προς αριστερά τους Κυριακίδη, Κοροβέση στο κέντρο της άμυνας Ποτουρίδη, Κομεσίδη στην μεσαία γραμμή τους Νάστο, Παπαστεριανό μπροστά τους τον Νέιρα στα πλάγια τους Ντίνα, Σασί και στην κορυφή τον Βουό. Στο 54’ Αραβίδης και Πλατέλλας πήραν τις θέσεις Ντίνα και Σασί αντίστοιχα και στο 65’ ο Κουτσιανικούλης του Νέιρα.

Στην Ξάνθη τερματοφύλακας έπαιξε ο Σωτηρίου από δεξιά προς αριστερά οι Κυριακίδης, Κοιλιάρας στο κέντρο της άμυνας οι Παπάζογλου, Ποτουρίδης, στην μεσαία γραμμή Μεγιάδο, Παπαστεριανός, πιο μπροστά στα πλάγια Αραβίδης, Κουτσιανικούλης, ο Βουό στην κορυφή και λίγο πιο πίσω ο Πλατέλλας.

Στο 9’ ο Κομεσίδης αντικατέστησε τον τραυματία Παπάζογλου και στο 46’ αντικαταστάθηκε από τον Νάστο ενώ στο 68’ ο Νέιρα πήρε την θέση του Κουτσιανικούλη.