Εβδομάδα Κυπέλλου εν μέσω αβεβαιότητας στον Ηρόδοτο

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ

Εν μέσω της διοικητικής και οικονομικής αβεβαιότητας ο Ηρόδοτος μπαίνει από σήμερα σε εβδομάδα Κυπέλλου με τους κυανόλευκους να υποδέχονται την Πέμπτη στο Παγκρήτιο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το κλίμα στον Ηρόδοτο είναι βαρύ μετά τα τελευταία γεγονότα και την αποχή των παικτών από την προπόνηση της Παρασκευής. Η εξέλιξη αυτή ήρθε να ταρακουνήσει τα νερά καθώς ήταν ένα μήνυμα από την πλευρά των ποδοσφαιριστών προς τους διοικούντες, να βρουν άμεσα λύση στο οικονομικό. Το Σάββατο οι παίκτες επανήλθαν στις προπονήσεις σε μια κίνηση καλής θέλησης και πλέον η μπάλα έχει περάσει στους παράγοντες της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Σωκιανός τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στην Αθήνα έχοντας επαφές για την επόμενη μέρα. Μάλιστα, παρότι ήταν την Παρασκευή στην Αθήνα, δεν έδωσε το «παρών» στο συμβούλιο της διοργανώτριας, αλλά την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο νομικός, Δημήτρης Βαγιάκος.

Η εβδομάδα η οποία ξεκινάει από σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού Δεν θα πρέπει να αποκλειστούν νέες αντιδράσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα  εάν δεν υπάρξει λύση στο οικονομικό.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου έγινε διπλό με την Κ19.

Οι μεγάλοι νίκησαν 3-0 με δύο γκολ του Κωνσταντινίδη και ένα του Μάκο.