Συνεχίζει τις επαφές με στελέχη η ΝΟΔΕ

Την ερχόμενη Τρίτη έρχεται η συνέχεια στην τοπική Νέα Δημοκρατία για την εισήγηση του προσώπου που θα στηριχθεί για τον Δήμο Ηρακλείου.

Και μπορεί στο πλαίσιο της διαδικασίας της Πέμπτης να φάνηκε μια καταρχάς στήριξη στη “Δύναμη Πολιτών”, όπου συμμετέχουν πολλά στελέχη του κόμματος και τον Βασίλη Λαμπρινό, όπως όμως διαμηνύει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος, φαίνεται να υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα ως την τελική επιλογή.

Έτσι, με βάση τη διαδικασία που προβλέπεται από το κόμμα και ακολουθεί η Επιτροπή Εκλογικής Ετοιμότητας, την ερχόμενη Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους στη ΝΟΔΕ, όσοι από τους συμμετέχοντες του συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών» δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στη συνεδρίαση της Πέμπτης, αλλά και μέλη του κόμματος που συμμετείχαν στον συνδυασμό  «Ηράκλειο-Ανοιχτοί Ορίζοντες».

«Θα ακολουθήσει επόμενη συνεδρίαση-ακρόαση μελών του κόμματος που συμμετέχουν σε επιστημονικούς, επιμελητηριακούς, επαγγελματικούς, συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς φορείς της πόλης, ώστε να εκφράσουν και εκείνοι τη γνώμη τους» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ, όπου και προστίθεται:

«Ο κύκλος των ακροάσεων θα ολοκληρωθεί με δημότες μέλη του κόμματος που θα θελήσουν να εκφράσουν τη δική τους γνώμη για τα πεπραγμένα της δημοτικής Αρχής Ηρακλείου».

Όπως ενημερώνει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή, εφόσον ολοκληρωθούν όλοι οι συνεδριακοί κύκλοι, θα υπάρξει σχετικό εισηγητικό πόρισμα έως το τέλος του μήνα, το οποίο και με την έγκριση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, θα φτάσει στο αρμόδιο όργανο.

Αντίστοιχη διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τους υπόλοιπους δήμους του νομού Ηρακλείου.