ΣΑΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ “Π”: Δίωξη κατά του γιατρού, που δεν μπορούσε… να μαζέψει τα χέρια του

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Ποινική δίωξη στον... ζωηρό γιατρό

Σάλο έχει προκαλέσει στην κλειστή κοινωνία του Αγίου Νικολάου η αποκάλυψη της «Π» μετά από την καταγγελία 22χρονης στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία γιατρός της πόλης θώπευσε τη νεαρή κοπέλα στη διάρκεια της εξέτασης.

η αποκάλυψη της «Π»

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή μέχρι και χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου είχαν καταθέσεις για την ίδια υπόθεση τρεις ακόμη γυναίκες νεαρής ηλικίας, οι οποίες δεν ήταν κατηγορηματικές όπως η 22χρονη, ωστόσο στις καταθέσεις τους έκαναν λόγο για μία περίεργη εξέταση που δεν ταίριαζε  με την ιδιότητα του συγκεκριμένου γιατρού.

Ο μεσήλικας γιατρός, ο οποίος προανακριτικά δεν είπε το παραμικρό, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στην κύρια ανάκριση, όπου αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 25 Σεπτέμβριου.

 

«Είχε πάει άλλες δύο φορές για εξέταση»

Δύο ακόμα φορές, αλλά με τη συνοδεία συγγενικού της προσώπου, τότε, είχε πάει στο συγκεκριμένο γιατρό η 22χρονη για να εξεταστεί. Προχθές, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, πήγε μόνη της, χωρίς την παρουσία συγγενή της, όπως τις προηγούμενες.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, η 22χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας για το οποίο η ιατρική εξέταση θα έπρεπε να έχει περιοριστεί σε συγκεκριμένο σημείο του σώματός της. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο γιατρός της είπε αρχικά να βγάλει την μπλούζα της, ενώ η κοπέλα άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά όταν της ζήτησε να βγάλει και το παντελόνι της.

«Στις ερωτήσεις της για ποιο λόγο θα πρέπει να βγάλει τα ρούχα της, της απαντούσε με ιατρική ορολογία και όρους που δεν ήταν σε θέση να καταλάβει εάν ήταν αλήθεια ή όχι» μας είπε άτομο από το περιβάλλον της 22χρονης.

Όλα έγιναν ενώ η νεαρή ασθενής βρισκόταν ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι της εξέτασης, χωρίς, όπως η ίδια φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, να έχει καταλάβει τις περαιτέρω κινήσεις του…

Κάποια στιγμή, γύρισε και διαπίστωσε ότι ο γιατρός είχε ξεγυμνωθεί, πιστεύοντας ότι δεν θα τον καταλάβει.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα διατήρησε τη ψυχραιμία της, έβαλε τα ρούχα της χωρίς να του πει το παραμικρό και αφού εξιστόρησε με κλάματα το τι είχε διαπιστώσει σε στενό συγγενικό της πρόσωπο, πήγαν μαζί στην Ασφάλεια του Αγίου Νικολάου.

Αστυνομικοί που πήγαν στο ιατρείο εντόπισαν και κατάσχεσαν κάμερες, οι οποίες όμως δεν ήταν κρυφά τοποθετημένες, αλλά σε ευκρινές σημείο. Το υλικό από τις κάμερες θα σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.