Δύσκολες ώρες για τον Ηρόδοτο, αποχή οι παίκτες για το οικονομικό

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ • ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΤΣΑΛΟ

Δραματικές είναι οι ώρες που περνάει ο Ηρόδοτος, ο οποίος βρίσκεται στον αέρα σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Χθες οι παίκτες λίγες μέρες πριν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το κύπελλο έκαναν αποχή από την προπόνηση σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός της καθυστέρησης στις πληρωμές.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Σωκιανός βρισκόταν στην Αθήνα για τη συνεδρίαση της διοργανώτριας αλλά και για επαφές για την επόμενη μέρα χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Η περίπτωση του Φώτη Τσάλου που έδειχνε να είναι κοντά μάλλον απομακρύνεται μετά τις δηλώσεις του πρώην προέδρου του ΟΦΗ ότι μπορεί να βοηθήσει, αλλά όχι να ασχοληθεί διοικητικά με τον Ηρόδοτο.

Το μοναδικό παρήγορο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Ηρόδοτος κερδίζει ακόμα λίγο χρόνο με την έναρξη του πρωταθλήματος να πηγαίνει στις 14 Οκτωβρίου. Οι ομάδες έχουν προθεσμία τουλάχιστον 4 μέρες πριν από την σέντρα  να καταθέσουν τα χρήματα για την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου κι αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Ηρόδοτο να ελπίζει ότι κάτι μπορεί να γίνει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Πάντως, υπάρχει απογοήτευση και στην πλευρά του Στέλιου Σωκιανού για τον οποίο κάποιες πληροφορίες έλεγαν χθες ότι σκέφτεται να παραιτηθεί. Και μέσα σε όλα αυτά ήρθε χθες και η είδηση της τιμωρίας του Κασμερίδη με 4 αγωνιστικές για την αποβολή του στο ματς κυπέλλου με τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.

Ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» είδε κόκκινη κάρτα λόγω υβριστικής συμπεριφοράς και τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμό!

Ο Κασμερίδης εκτός από το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου θα χάσει και τα επόμενα τρία επίσημα παιχνίδια του Ηροδότου, προσθέτοντας έναν ακόμα «πονοκέφαλο» στην τεχνική ηγεσία. Απών από το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου θα είναι και ο Γιαλούσης που επίσης αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι τραυματίες Κονέ, Αργκιλέσι.

Πέμπτη στο Παγκρήτιο με Καλαμαριά

Αλλαγή είχαμε χθες στην ημέρα και στην έδρα διεξαγωγής του αγώνα του Ηροδότου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αντί Τρίτης στη Νέα Αλικαρνασσό θα διεξαχθεί Πέμπτη στο Παγκρήτιο στις 16:30.

Το Δ.Σ του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος

Συγκροτήθηκε το ΔΣ του ΠΑΣΑ Ηροδότου σε Σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Παναγιωτάκης Νικόλαος

Α’ Αντιπρόεδρος με καθήκοντα γενικού δ/ντή και υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής: Κοκοτσάκης Βασίλης

Β’ Αντιπρόεδρος, υπεύθυνος Μάρκετιγκ και Δημοσίων Σχέσεων: Μουρτζάκης Παναγιώτης

Αναπληρωτής: Μπορμπουδάκης Νικόλαος Γ.

Αντιπρόεδρος και εκπρ. Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ: Γιαουρτάς Δημήτρης

Γενικός Γραμματέας: Αεράκης Ιωάννης

Ταμίας: Δασκαλάκης Γεώργιος

Ειδικός Γραμματέας: Χριστοδούλου Βασίλης

Γενικός Αρχηγός και υπεύθυνος γηπ. εγκαταστάσεων: Χατζηλουκάς Ευάγγελος

Υπεύθυνος θυγατρικών σωματείων: Τσαντηράκη Κατερίνα

Μέλη: Λεονταράκης Στ., Παναγιωτάκης Γ., Σπανάκης Αλ., Βλαχάκης Αντ.

Επίσης αποφασίστηκε σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Ερασιτέχνη Ηροδότου με μοναδικό θέμα την ενημέρωση από τη Διοικούσα Επιτροπή, για τις προσπάθειες μετοχοποίησης της υπό σύσταση ΠΑΕ Ηροδότου.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/9 (6 μ.μ.) στο πνευματικό κέντρο Αλικαρνασσού.