«Στόχος η Σούπερ Λιγκ 2 και γιατί όχι, η Σούπερ Λιγκ»

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΤΖΑΡΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΌΝ

«Οι φιλοδοξίες μας και ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε στη Σουπερ Λίγκ  2, και αν γίνεται να είμαστε και στη Σούπερ Λιγκ».

Τάδε έφη ο γενικος διευθυντής του Εργοτέλη Γιώργος Τουτζάρης που  μίλησε στον Libero 107,4 FM με αφορμή την κλήρωση του κυπέλλου.

Για την  κλήρωση ο κ. Τουτζάρης είπε ότι:  “Αγωνιστικά είναι μία κακή και δύσκολη κλήρωση. Εμπορικά, αντίθετα, είναι καλή κλήρωση. Όταν ξεκινάει ένας τέτοιος θεσμός εκπλήξεων όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Είναι δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε.”

Για τον Εργοτέλη και τη νέα σεζόν τόνισε: “Η ομάδα έχει προετοιμαστεί πολύ καλά. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όλα λοιπόν είναι στον αέρα. Αυτό είναι πρόβλημα για τον σχεδιασμό μας. Ο πρόεδρος μας τρελαίνεται για το γεγονός ότι δεν ξέρουμε πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν. Είναι δύσκολο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 30 Σεπτέμβρη. Πρώτος στόχος είναι να είμαστε στη Σούπερ Λιγκ 2, και αν γίνεται να είμαστε και στη Σούπερ Λιγκ. Πολλές ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο φέτος. Δεν ξεκινάμε από την αρχή, συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε”.

Αγωνιστικά οι κιτρινόμαυροι πριν από το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αήττητο στα Σπάτα  που ορίστηκε για την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 16:30 θα δώσουν φιλικό αύριο Σάββατο  με τον Γιούχτα στο Παγκρήτιο στις 16.30.

Για την 1 Οκτωβρίου μετατέθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του προστίμου του Εργοτέλη στον Ούγκο Κάιπερς για την αδικαιολόγητη απουσία του από τις εκδηλώσεις της ομάδας.

Η προγραμματισμένη εκδίκαση της Δευτέρας(17/9) δεν πραγματοποιήθηκε , λόγω αδυναμίας παράστασης του νομικού της ΠΑΕ Χάρη Γρηγορίου.