Μόνο κέρδη από το Κύπελλο ο Εργοτέλης

ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΙ “ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ”

Μπορεί η κλήρωση του κυπέλλου να μην αφήνει στον Εργοτέλη πολλά περιθώρια για την πρόκριση, ωστόσο στις τάξεις της ομάδας αντιμετώπισαν μάλλον με ικανοποίηση το αποτέλεσμά της.

Ο Εργοτέλης βρέθηκε στον 4ο όμιλο με τους δυο μεγάλους  της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ και Άρη και με τον Αήττητο Σπάτων. Το πρώτο ματς είναι την ερχόμενη εβδομάδα στα Σπάτα και τα άλλα δυο στο Παγκρήτιο.

Για τον Εργοτέλη είναι παιχνίδια που προσδίδουν εμπειρία αλλά και από τα οποία περιμένει να έχει οικονομικά οφέλη μιας και τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης είναι εμπορικές ομάδες και θα φέρουν κόσμο στο γήπεδο.

Ο Σταύρος Λαμπράκης αναφερόμενος στην κλήρωση και στα παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα του τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να είναι όσο πιο ανταγωνιστική:

«Είναι σίγουρα μια δύσκολη κλήρωση. Ο πρώτος αγώνας με τον Αήττητο Σπάτων θα είναι για μας ένα πολύ δυνατό τεστ ετοιμότητας με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα ενόψει του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Όσον αφορά τώρα τα δυο επόμενα ματς με ΠΑΟΚ και Άρη είναι παιχνίδια που μας έχουν λείψει στον Εργοτέλη. Είναι με δυο μεγάλες ομάδες και θέλουμε να τα ευχαριστηθούμε όσον το δυνατόν περισσότερο και να είμαστε ανταγωνιστικοί».