Ισχύει το μπαράζ για παραμονή-άνοδο

ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε χθες την προσφυγή της Σούπερ Λιγκ κατά της ελληνικής Ομοσπονδίας και έτσι θα ισχύσει το καθεστώς του 3-1 (σ.σ. τρεις να πέσουν από τη μεγάλη κατηγορία και μία να ανέβει από την Β’ Εθνική) συν μπαράζ!

Η Λίγκα έχει περάσει το 3-1 (τρεις πέφτουν και ένας ανεβαίνει) και η ΕΠΟ είχε αποφασίσει 3-1 με μπαράζ για τον 13ο της Σούπερ Λιγκ με τον 2ο της Β’ Εθνικής για ένα έξτρα… εισιτήριο ανόδου. Πρόκειται για μία εξέλιξη που προφανώς και δικαιώνει την ΕΠΟ, που είχε αφήσει… παράθυρο για διπλό μπαράζ.

Μένει να διαπιστωθεί το ποια θα είναι η επόμενη αντίδραση από την διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος. Στην παρούσα φάση περιμένει το σκεπτικό της απόφασης για να δει εάν έχει κάποιο νομικό… πάτημα για επόμενη ενέργεια.

Η επίσημη ενημέρωση από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ αναφέρει: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την από 25.8.2018 προσφυγή της Σούπερ Λιγκ κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».