Πρώτος στόχος επιτεύχθηκε για Εργοτέλη

ΕΙΔΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΚΕΡΔΟΣ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΚΑΪΠΕΡΣ

Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε για τον Εργοτέλη που εξασφάλισε την πρόκρισή του στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι κιτρινόμαυροι αντιμετώπισαν με σοβαρότητα τον αγώνα απέναντι στον Ερμή Αμυνταίου και πήραν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα το εισιτήριο για την φάση των 32 όπου το κέρδος θα είναι διπλό: Αφενός μεν θα έχουν την δυνατότητα να διατηρήσουν την αγωνιστική τους κατάσταση αφού το πρωτάθλημα καθυστερεί να ξεκινήσει και αφετέρου είναι πιθανό να τύχουν κόντρα σε μια από τις μεγάλες ομάδες εντός κι αυτό είναι κάτι που το θέλουν για την ενίσχυση των οικονομικών τους.

Η αποστολή του Εργοτέλη επέστρεψε χθες από την Φλώρινα αλλά παρά την κούραση του ταξιδιού ο Νίκι Παπαβασιλείου και οι παίκτες του πήγαν  από το αεροδρόμιο  κατευθείαν στο γήπεδο όπου και πραγματοποιήθηκε προπόνηση.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν και τα 90 λεπτά στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ερμή Αμυνταίου στην Φλώρινα ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Προβλήματα για τον τεχνικό του Εργοτέλη  δεν υπάρχουν γεγονός που φέρνει ικανοποίηση. Οι «κιτρινόμαυροι» πέρα από την κλήρωση του κυπέλλου είναι στην αναμονή και για το πρωτάθλημα χωρίς κανείς να ξέρει πότε θα ξεκινήσει. Δεν αποκλείεται το Σαββατοκύριακο που έρχεται ο Εργοτέλης να δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι.

Παιχνίδι τακτικής ο Κάιπερς

Στο μεταξύ ο Κάιπερς συνεχίζει τα παιχνίδια τακτικής αποφεύγοντας να εμφανιστεί. Ο Εργοτέλης έχει κινηθεί ήδη για την τιμωρία του παίκτη με χρηματικό πρόστιμο αλλά ο ίδιος ο Κάιπερς δείχνει να μην συγκινείται τηρώντας την ίδια στάση. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κάιπερς ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Εργοτέλη μέχρι το καλοκαίρι του 2019 έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ελληνική ομάδα και ετοιμάζεται να υπογράψει από τον Γενάρη για το καλοκαίρι.

Γενέθλια ο Ροβίθης

Τα γενέθλιά του  είχε χθες  ο εκ των αρχηγών της ομάδας Μανόλης Ροβίθης και μια ευχάριστη έκπληξη τον περίμενε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του Εργοτέλη. Ο έμπειρος μέσος που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή μετά τον τραυματισμό του έκλεισε τα 26 χρόνια του (γεννηθείς στις 16 Σεπτεμβρίου 1992). Στο δείπνο της ομάδας, οι κιτρινόμαυροι τον αιφνιδίασαν. Αν και μακριά από το Ηράκλειο  είχαν φροντίσει για την τούρτα, η οποία συνοδεύτηκε από το απαραίτητο  τραγουδάκι και τις ευχές όλων  να είναι υγιής, δυνατός και με πολλές επιτυχίες στην ζωή του.