Το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης ευχαριστεί…

Στις 22-23-24 Σεπτεμβρίου φιλοξενήθηκε στο υπερσύγχρονο κλειστό γήπεδο Heraklion Arena  στα Δύο Αοράκια  το «CRETE HERAKLION BASKETBALL 2nt INTERNATIONAL TOYRNAMENT 2017», που διοργάνωσαν οι επιχειρήσεις «ΑLFA PLUS Α.Ε.» και «Feriaς travel» της πόλης μας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες Ολυμπιακός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ούνιξ Καζάν και Ερυθρός Αστέρας. Παράλληλα, τοπικές ομάδες του χώρου συμμετείχαν στο τουρνουά “3on3”, όλα τα έσοδα του οποίου προσφέρθηκαν στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης.

Κατόπιν αιτήματος των διοργανωτών, τα παιδιά του Παιδικού Χωριού συνόδευσαν στον αγωνιστικό χώρο τους αθλητές των ομάδων που θα έπαιζαν στον μεγάλο τελικό.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή Κρήτης του Παιδικού Χωριού SOS  Κρήτης, οι εργαζόμενοι σ’ αυτό και οι μικροί προστατευόμενοί τους ευχαριστούν βαθύτατα τους διοργανωτές των αγώνων αυτών για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν όλα τα έσοδα από το τουρνουά «3on3» στο Παιδικό Χωριό SOS  Κρήτης και για την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά να βιώσουν με ενθουσιασμό αυτή την αξέχαστη εμπειρία.

Η πρόεδρος της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Κρήτης Μιράντα Τζοβενή

Ο διευθυντής Του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης Πέτρος Παπαδάκης