Αυτός είναι ο 55χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την προφυλάκιση του και τον εγκλεισμό του στις φυλακές της Τρίπολης, δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία και η φωτογραφία του 55χρονου Ηρακλειώτη που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 13χρονο επ’ αμοιβής καθώς και για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος άλλου 13χρονου αγοριού.

Πρόκειται για τον ΣΙΝΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του ΑΝΔΡΕΑ και της ΙΩΑΝΝΑΣ που γεννήθηκε το 1968 στο Ηράκλειο. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, όπως τονίζεται, αποσκοπεί “στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων”.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810 274070 και 2810 274258, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου ο 55χρονος αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες, ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν μέλη της οικογένειας του.

Στην περίπτωση της κατάχρησης, ο 55χρονος καταγγέλλεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναντι αμοιβής 5 ευρώ 13χρονο αγόρι, το οποίο μάλιστα θα βάπτιζε η κόρη του. Υπήρχε δηλαδή οικειότητα με το παιδί και την οικογένειά του. Στα τέλη Σεπτεμβρίου ο δεύτερος ανήλικος και φίλος του πρώτου φέρεται να αποκάλυψε στη μητέρα του ότι επισκεπτόμενος την επιχείρηση του 55χρονου όπου βρισκόταν και ο 13χρονος,  έγινε μάρτυρας καταστάσεων που παραπέμπουν σε ασελγείς πράξεις. Υπό αυτές τις συνθήκες και υπό το βάρος των όσων αναφέρθηκαν, έγινε η καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο παιδί, ο 55χρονος καταγγέλλεται ότι είχε επιχειρήσει να το θωπεύσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει