Η Μαρία Ανδριαδάκη μία από τις 151 επιτυχημένες Ελληνίδες του κόσμου

Εξαιρετική τιμή για την Ελληνίδα επιχειρηματία, σύζυγο, μάνα, γυναίκα, κυρία Μαρία Ανδριαδάκη με καταγωγή από τη Σητεία, σύζυγο του Ανωγειανού κ. Μήνα Ανδριαδάκη, η βράβευσή της για την επιχειρηματική δράση της ανάμεσα σε 151 επιτυχημένες Ελληνίδες του κόσμου.

Η εκδήλωση έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 27 Ιουλίου του 2023.

Η κυρία Μαρία Ανδριαδάκη, που μαζί με τον σύζυγό της διατηρούσε επί σειρά ετών το ξενοδοχείο Elounda Marmin Hotel στην Ελούντα Λασιθίου, διαμένει πλέον στο Ηράκλειο, ενώ την οικογενειακή παράδοση συνεχίζουν τα παιδιά της, Χρήστος, Αθηναγόρας, Νίκος και Γιώργος.

Η Μαρία Ανδριαδάκη στις 151 επιτυχημένες Ελληνίδες του κόσμου

Ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης είναι ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς πεντάστερου ξενοδοχείου Elounda Marmin Bay Hotel, στην Ελούντα.

Στην συγκινητική βραδιά της βράβευσης, ο βουλευτής Κωσταντίνος Κεφαλογιάννης παρουσία του υπουργού Αυγενάκη, της κυρίας Μπούση και πολλών και εκλεκτών καλεσμένων, πολιτικών, πρέσβεων, επιχειρηματιών της Ελλάδας και του εξωτερικού, παρέδωσε το βραβείο στην κ. Ανδριαδάκη, την «Αρχόντισσα της Κρήτης», όπως την αποκάλεσε η κ. Μαίρη Ρησσάκη συγγραφέας του βιβλίου.

Royal Marmin Bay

Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν ο σύζυγός της απροσδόκητα ανέβηκε στο βήμα, κατά την παράδοση της χρυσής πλακέτας.

Οι παρευρισκόμενοι αποθέωσαν την Κρήτη και έκαναν υπερήφανο το νησί μας εμπνέοντας όλους εμάς, γυναίκες και άντρες Κρήτες, Ανωγειανούς, Σητειακούς…που δραστηριοποιούμαστε και αγωνιζόμαστε καθημερινά στην Ελλάδα του σήμερα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει