Επτά ομάδες θα στεγαστούν στο γήπεδο της Περιφέρειας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΜΕ ΠΙΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ

21

Η χρήση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Περιφέρειας Κρήτης στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη στη Λ. Κνωσού, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργου Πιτσούλη, με τους παράγοντες 7 σωματείων της πόλης.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν ο τρόπος λειτουργίας του γηπέδου, η κατανομή των ωρών που μπορούν οι ομάδες να το χρησιμοποιούν, καθώς επίσης εξετάστηκαν οι ανάγκες σε αθλητικό και προπονητικό εξοπλισμό προκειμένου να γίνουν ενέργειες για την κάλυψη του.

O κ. Πιτσούλης αφού επανέλαβε ότι διαχρονικά η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει και αναδεικνύει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τόνισε ότι: «Η συγκεκριμένη δράση είναι σημαντική καθώς θα συμβάλει στη λύση του προβλήματος στέγασης των ποδοσφαιρικών σωματείων του Ηρακλείου».

Όλοι οι παριστάμενοι ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού για την άμεση συμβολή τους προκειμένου να διατίθεται το γήπεδο της Περιφέρειας Κρήτης στις συγκεκριμένες ομάδες.

Στις δηλώσεις τους, οι εκπρόσωποι των ομάδων ευχαρίστησαν την Περιφέρεια για τη λύση που τους προσφέρει:

Παναγιώτης Γιακουμάκης (Μινωική):  «Ευχαριστούμε τον κ. Αρναουτάκη και τον κ. Πιτσούλη για τη συμβολή τους στην εξεύρεση λύσης προκειμένου το σωματείο μας και οι υπόλοιπες ομάδες να πραγματοποιούν τις προπονήσεις και τους αγώνες τους στο συγκεκριμένο γήπεδο».

Μανόλης Μπινιχάκης (Ποσειδώνας): «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για τη διαχρονική της  στήριξη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τη βοήθειά της στη λύση του προβλήματος της  στέγασης των ποδοσφαιρικών σωματείων, συμπεριλαμβανομένου και του ΝΑΠΟ Ποσειδώνα».

Βαγγέλης Κεφαλούκος (Δειλινά): «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι το αγνό και αληθινό αθλητικό κομμάτι του τόπου μας. Στηρίζεται και αγαπιέται από ανθρώπους που έχουν μεράκι και αγάπη για αυτό, από ανθρώπους αληθινούς και αιμοδότες παράγοντες που προσελκύουν τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ευχαριστούμε τον κ. Αρναουτάκη, τον κ. Πιτσούλη, τον κ. Συριγωνάκη για την ουσιαστική στήριξη τους. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται διαχρονική βοήθεια».

Γιώργος Χαμηλάκης (Ομόνοια Καλλιθέας): «Διαχρονικά δυσκολευόμασταν να φιλοξενηθούμε σε διάφορα γήπεδα άλλων σωματείων. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια που έδωσε λύση στο χρόνιο πρόβλημα μας».

Γιώργος Ανδριανάκης (Ελπίδες Καρτερού): «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης του γηπέδου για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου μας».

Γιώργος Χαβάκης  (Δίας): «Ευχαριστούμε  τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Πιτσούλη για τη στήριξή τους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τη συμβολή τους στην εξεύρεση λύσης για τη στέγαση του σωματείου μας» .

Γιώργος Παπαδάκης (Πήγασος Εμπάρου): «Ευχαριστούμε  τον κ. Πιτσούλη για την πρωτοβουλία και το συντονισμό της συνάντησης, προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα της χρήσης του γηπέδου της Περιφέρειας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει