Εγκαινιάζεται στο Φόδελε η 2η διεθνής έκθεση ζωγραφικής

9

Την 2η διεθνή έκθεση ζωγραφικής  με την συμμετοχή 17 καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Φόδελε “Δομήνικος Θεοτοκόπουλος” στο πλαίσιο του θερινού Πολιτιστικού Φεστιβάλ Φόδελε, που είναι αφιερωμένο  στον μεγάλο μας ζωγράφο El Greco. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σήμερα  Τετάρτη 2 Αυγούστου, στις  7  μ.μ., στο χώρο του Μουσείου ενώ  θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τον Γιώργο Ρασούλη.

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγράφων από την Γαλλία, το Μαρόκο, τον Καναδά, την Μαρτινίκα, Γουαδελούπη, Βραζιλία,  Πολωνία,  Ελλάδα και Χονγκ Κόνγκ, ένα πανόραμα διαφορετικών καλλιτεχνών, θεμάτων, και πολιτισμών.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Φόδελε με την 2η Διεθνή Έκθεση απλώνει τα χέρια του, σε διαφορετικούς πολιτισμούς  και καλλιτέχνες, κάνοντας πράξη, όπως έλεγε ο Ρούμπενς την ουσία του πολιτισμού, βγαίνοντας από το στενό κύκλο του εαυτού και συνομιλώντας με τους άλλους.

Η έκθεση φιλοξενείται στο Μουσείο του El Greco στο Φόδελε και θα είναι ανοικτή στο κοινό έως και 30 Αύγουστου, καθημερινά εκτός Τρίτης, από 9:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει