Ξεκινούν τα Καλοκαιρινά Ραντεβού στον Δήμο Χερσονήσου

301

Πενήντα εννέα (59) εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο, σε συνδιοργάνωση με πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς και με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου, οργανώνει για  τρίτη συνεχή χρονιά η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.).

Οι εκδηλώσεις’’ Καλοκαιρινά Ραντεβού στον Δήμο Χερσονήσου», θα ξεκινήσουν από αύριο Τρίτη 30 Μαΐου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023. Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στον Δήμο Χερσονήσου 2023» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου στο πάρκο Παναγιωτάκη, στην Επισκοπή με ώρα προσέλευσης 19:00.

Η κεντρική εναρκτήρια εκδήλωση περιλαμβάνει την παρουσίαση των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στον Δήμο Χερσονήσου 2023» και γνωριμία με τους συντελεστές του φετινού προγράμματος. Tο τμήμα ενηλίκων της Δημοτικής Χορωδίας Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα με έργα σύγχρονων Ελλήνων συνθετών. H βραδιά θα ολοκληρωθεί με συναυλία από το συγκρότημα «ΜΩ & ΡΕΩ».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στον Δήμο Χερσονήσου 2023» φέτος περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, δράσεις ευαισθητοποίησης με αφορμή Παγκόσμιες Ημέρες όπως: εθελοντικές αιμοδοσίες, τοποθέτηση και επίδειξη χρήσης εξωτερικών απινιδωτών, Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Αύριο Τρίτη 30 Μαΐου στις Γούρνες, στην  αίθουσα πρώην αγγλικανικής εκκλησίας, θα γίνει η λήξη της χρονιάς των εκπαιδευτικών δράσεων της Κ.Ε.Δ.Χ. 2022-2023. Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Θερινή μαθητική συναυλία από τους σπουδαστές και τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Χερσονήσου. Μουσικό πρόγραμμα από τη Δημοτική Χορωδία Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (τμήμα παιδικό- εφηβικό και τμήμα ενηλίκων). Βραβεύσεις των συμμετεχόντων και των εκπαιδευτών τους στις δωρεάν δράσεις. Ώρα προσέλευσης 18:00.

H είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η ώρα προσέλευσης σε όλες τις θεατρικές παραστάσεις είναι 20:30.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στον Δήμο Χερσονήσου 2023» θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και τροφές για τα αδέσποτα ζώα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει