Τελικώς… στο Πανθεσσαλικό

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΠΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

293

Μετά από πολλές παλινωδίες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να διεξαχθεί  στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 24 Μαΐου στις 20:30.

Μετά από μία… περιπλάνηση πολλών εβδομάδων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης -κι όχι μόνο- η ΕΠΟ αποφάσισε τελικά να διεξαχθεί εντός συνόρων ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, στο μοναδικό γήπεδο που ήταν σύμφωνο με την προκήρυξη της διοργάνωησης. Κι αυτό είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου!

Η απόφαση ελήφθη στην χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας κι αφού είχε προηγηθεί η επιστολή του Αχιλλέα Μπέου προς την ΕΠΟ και δη τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, στην οποία ανέφερε ότι ανακαλεί την προηγούμενη απόφασή του και παραχωρεί τελικά το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στις 20:30, με τους όρους που θέτει η διοίκηση του σταδίου.

Αν, πάντως, για οποιονδήποτε λόγο, μη προβλέψιμο, δεν μπορέσει να γίνει ο τελικός εκεί στην συγκεκριμένη ημερομηνία, θα διεξαχθεί στο Ελμπασαν της Αλβανίας!

Ο αγώνας βεβαίως θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Οι δύο ομάδες θα λάβουν από 20 προσκλήσεις, ενώ 50 θα λάβει η ΕΠΟ για τους χορηγούς της. Παρούσα επίσης θα είναι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, ενώ υπό εξέταση είναι το ενδεχόμενο ελεύθερης εισόδου μαθητών ως 13 ετών.

Με την απόφαση μειοψήφισαν τα μέλη της ΕΕ, Κουπτσίδης και Δημητρίου, ενώ απών ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που νωρίτερα είχε στείλει επιστολή στην Ομοσπονδία για τον τελικό του Κυπέλλου, απαιτώντας να τηρηθεί η προκήρυξη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει