Κοινή δράση κατά του καρκίνου του μαστού

ΑΠΟ ΕΑΠ, ΣΒΕΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η δράση που πραγματοποίησε το τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης της Περιφέρειας Κρήτης για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Μία δράση στην οποία συμμετέχει ενεργά το σωματείο του Ρεθύμνου, με πρέσβειρα την προπονήτριά του Ελένη Χλιαουτάκη.

Στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου Ατσιποπούλου βρέθηκε η κινητή μονάδα μαστογραφίας της Περιφέρειας, η οποία πραγματοποίησε μαστογραφικό έλεγχο σε γυναίκες της περιοχής. Με σύνθημα «Είναι στο Χέρι Μου» στο κάλεσμα της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ υπήρξε σημαντική συμμετοχή παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Παρών στην εκδήλωση και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης, με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ομάδας παλαιμάχων γυναικών Ρεθύμνου και της ομάδας γυναικών του Σ.Β.Ε.Κ.Η. Πριν την έναρξή του, η διοίκηση της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στην ομάδα παλαιμάχων του Σ.Β.Ε.Κ.Η. και στην ΕΚΑΣΚ.

Το τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης και το επιστημονικό προσωπικό της, τον Δήμο Ρεθύμνου, την ΕΚΑΣΚ, τους αντιπεριφερειάρχες κ. Λιονή και Πιτσούλη για την παρουσία τους, τα μέλη των ομάδων που αγωνίστηκαν, τους διαιτητές Θεοδωράκη, Πετρόπουλο και την κριτή Σταυριανάκη.

Για την ιστορία, οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο φιλικό παιχνίδι:

Παλαίμαχες Ρεθύμνου: Αγιασωτέλη, Χλιαουτάκη, Κρυστάλλη, Λαμπιθιανάκη, Μπουσόβσκα, Καλυβιανάκη, Φοβάκη, Φρυγανάκη, Καμαρίτη, Παυλοπούλου, Δαφέρμου, Πολοπετράκη

ΣΒΕΚΗ: Καλικάκη, Ματαλιωτάκη, Λεμπιδάκη, Τζαδέρα, Φραγκάκη, Καντιδάκη, Βασάκη, Ρογαμάτση, Βασιλάκη, Βασιλειάδη, Αποστολάκη, Κανάκη, Γιαλούση, Μαρκόγλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει