Ενόχληση Λαμπρινού για τις αρρυθμίες στη Λότζια και τις προσωπικές ατζέντες

ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ

Οδηγίες προς ναυτιλλομένους για τους έξι μήνες που απομένουν μέχρι τις δημοτικές εκλογές έδωσε χθες ο δήμαρχος Ηρακλείου Β.Λαμπρινός, στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής ξεκαθαρίζοντας σε όλους τους τόνους ότι θα πάρουν το δρόμο της εξόδου από τις θέσεις τους εκείνοι που δεν μπορούν να συνεργαστούν και να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καθηκόντων τους.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Λότζια ο δήμαρχος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το βαρύ κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους συμβούλους της δημοτικής Αρχής, και για τις κρίσεις που ανατροφοδοτούνται οι οποίες έχουν δημιουργήσει σοβαρότατα ζητήματα συνεννόησης, ακόμα και σε θέματα της καθημερινότητας στα οποία καταγράφονται τριβές και προβλήματα.

Ο ίδιος έθεσε μια σειρά ερωτήματα, όπως για παράδειγμα, πως είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει στο σημείο να συνεννοούμαστε με έγγραφα και να μη σηκώνουμε το τηλέφωνο να εξηγηθούμε με το συνάδελφό μας για διαχειριστικά θέματα του Δήμου, αφήνοντας σαφώς να εκφραστεί η ενόχλησή του για τη διαρροή του υπηρεσιακού εγγράφου της Οικονομικής Υπηρεσίας σε σχέση με τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου το οποίο αποκάλυψε η «Π».

Την ίδια στιγμή δεν έκρυψε τη δυσφορία του για όσους κινούνται με βάση τις ανάγκες της προσωπικής τους ατζέντας, την οποία και προτάσσουν με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους, απέναντι στην κοινωνία και τους πολίτες.

Ο δήμαρχος εμφανίστηκε αυστηρός σε αυτούς που κλείνουν τα τηλέφωνα και αφήνουν πίσω τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο Δήμο, σημειώνοντας ότι όποιος έχει την ελάχιστη υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία που τον τίμησε με την ψήφο της θα πρέπει να αντιλαμβάνεται ότι οφείλει να είναι συνεπής μέχρι τέλους στα καθήκοντα που έχει αναλάβει και όχι να πορεύεται για το ιδιωτικό πολιτικό όφελός του, διότι τέτοιες συμπεριφορές δε χωράνε στο ήθος της δημοτικής Αρχής.

Οι τελευταίοι μήνες είναι οι πιο κρίσιμοι, όπως είπε, και όποιος δεν μπορεί να ασχοληθεί όπως πρέπει με το Δήμο καλύτερα να πάει σπίτι του, τόνισε δηκτικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει