ΠΙΤΣΟΣ: «Δεν είναι ευχάριστο ΠΟΑ και Εργοτέλης να είναι στο τοπικό»

145

Ο ΠΟΑ επικράτησε με το εμφατικό 6-1 του Εργοτέλη και ο Μηνάς Πίτσος αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΟΑ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, θυμηθήκαμε παλιές εποχές. Δεν είναι ευχάριστο που αυτές που αυτές οι ομάδες παίζουν στο τοπικό. Θεωρώ ότι γρήγορα κι εμείς και ο Εργοτέλης θα βρεθούμε στις εθνικές κατηγορίες. Το εύχομαι ολόψυχα στον Εργοτέλη. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο.

Εμείς θέλουμε να είμαστε σοβαροί, έχουμε υποσχεθεί στους φιλάθλους μας ότι θα το παλέψουμε για να βρεθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις εθνικές κατηγορίες.

Πήραμε στα σοβαρά το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι. Εκμεταλλευτήκαμε τα δύο γρήγορα γκολ, πήγαν όλα υπέρ μας και πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Θέλουμε να κρατήσουμε τον ΠΟΑ στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και εύχομαι στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι ολόψυχα να δούμε πολλά από τα παιδιά των δύο ομάδων να προχωρούν στην καριέρα τους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει