«Μπορούμε να κερδίσουμε και να χάσουμε από όλους»

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΟΤ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ

164

Ο ΑΟΤ ήταν ο μεγάλος νικητής στο πρώτο ηρακλειώτικο ντέρμπι του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Αλμυρό και το τρίποντο πανηγυρίστηκε δεόντως.

Ήταν το πρώτο για την νεοφώτιστη ομάδα από το Τυμπάκι και όπως μαρτυρά και το σκορ ήρθε απόλυτα δίκαια με τον Μιχάλη Κουτεντάκη να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εικόνα της ομάδας του που έδωσε χαρά στον κόσμο της.

Οι Τυμπακιανοί ήθελαν ένα τέτοιο σημαντικό αποτέλεσμα για να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν και τα κατάφεραν και με το παραπάνω. Ο προπονητής του ΑΟΤ δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του από την άλλη όμως κράτησε και χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας. «Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε για αυτό το ματς απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο» είπε και συνέχισε «Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να μην αφήσουμε τον Αλμυρό να κάνει το παιχνίδι του και από κει  και  πέρα να κοιτάξουμε εμείς να αξιοποιήσουμε στοιχεία του παιχνιδιού μας και να πάρουμε τη νίκη. Μετά το 2-0 διαχειριστήκαμε άριστα το ματς. Και 1-0 να κερδίζαμε τρείς πόντους θα παίρναμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο και από Δευτέρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Όπως είπε ο κ. Κουτεντάκης η νίκη θα βοηθήσει την ομάδα του ψυχολογικά για την συνέχεια «Μετράει πολύ η νίκη, θα μας δώσει ώθηση και να καταλάβουμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους αλλά και να χάσουμε από όλους. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει