Στη φυλακή μετά τον ξυλοδαρμό των ηλικιωμένων και την απόπειρα ληστείας

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες  ο 31χρονος Ηρακλειώτης που κατηγορείται ότι πριν μερικές μέρες ξυλοκόπησε βάναυσα τους ηλικιωμένους σπιτονοικοκύρηδές του, ενώ αρχές Σεπτεμβρίου αποπειράθηκε να ληστέψει υπό την απειλή κατσαβιδιού εργαζόμενους σε περίπτερο.

Ο νεαρός, κατά πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται απολύτως τίποτα καθώς είχε κάνει χρήση ουσιών, ναρκωτικών και αλκοόλ.

Όπως έγραψε και χθες η «Π», ο 31χρονος μεσάνυχτα εισέβαλε στο σπίτι των γερόντων, 84 και 83 ετών αντίστοιχα, με το πρόσχημα ότι ήταν αναστατωμένος, καθώς το διαμέρισμά του είχε αρπάξει φωτιά. Με το που μπήκε στο σπίτι, άρχισε να τους χτυπά   με μπουνιές και κλοτσιές, ακόμα και στο κεφάλι.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας είχε απαιτήσει να του καταβάλλουν ποσό 40 ευρώ για την επισκευή μίας βλάβης στο διαμέρισμα που ενοικίαζε. Οι ηλικιωμένοι δεν είχαν τη δυνατότητα να του δώσουν τη δεδομένη χρονική στιγμή  τα χρήματα και έτσι εκείνος αποχώρησε, επιστρέφοντας όμως  νυκτερινές ώρες και με άγριες διαθέσεις.

Περιγράφεται ότι τους έριξε στο πάτωμα και τους κλοτσούσε και τους δύο, ενώ φέρεται να κρατούσε μαχαίρι, το οποίο όμως του έπεσε.

Ο 31χρονος κατηγορείται ότι εβδομάδες πριν αποπειράθηκε να ληστέψει περίπτερο, προφασιζόμενος τον πελάτη που ήθελε να αγοράσει  τσιγάρα.

Με την απειλή κατσαβιδιού απαίτησε τα λεφτά, τελικά όμως τράπηκε σε φυγή με τα τσιγάρα στην τσέπη καθώς η υπάλληλος πρόλαβε να καλέσει την Αστυνομία. Το σκηνικό είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ενώ αποτυπωνόταν καθαρά, όπως αναφέρεται, και το χαρακτηριστικό τατουάζ που φέρει στο αριστερό χέρι.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει