Η φυτεία τον έβαλε… φυλακή

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες μετά την απολογία του ο 40χρονος Ζωνιανός, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω το Σάββατο μέσα σε χασισοφυτεία, στην περιοχή του Πετροκέφαλου.

Στη φυτεία υπήρχε και δεύτερος δράστης, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει, εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής και τη χαμηλή ορατότητα. Εκτιμάται όμως, από το πλήθος των ευρημάτων που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο και μέσα στη φυτεία, ότι είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίηση και του δεύτερου ατόμου.

Όπως έχει γράψει η «Π», η  φυτεία που αποτελούνταν από 159 δενδρύλλια, ύψους έως τρία μέτρα, είχε αναπτυχθεί σε εννέα διαφορετικά επίπεδα, στην αγροτική τοποθεσία «Αμαξωτός».

Από τις 28 Σεπτεμβρίου τέθηκε υπό συνεχή επιτήρηση και το μεσημέρι του Σαββάτου, 1η Οκτωβρίου, εμφανίστηκαν στο σημείο οι δύο άνδρες προκειμένου να φροντίσουν τα δενδρύλλια και να κλαδέψουν όσα ήταν έτοιμα.

Άμεσα δόθηκε σήμα ώστε να οργανωθεί αστυνομική επιχείρηση και απογευματινές ώρες πια οι δυνάμεις προχώρησαν στην σύλληψη του 40χρονου, τον οποίο ακινητοποίησαν ενώ ακόμα κρατούσε ένα ζευγάρι γάντια και ένα ψαλίδι.

Δε συνέβη το ίδιο και με τον συνεργό του, ο οποίος πρόλαβε να εξαφανιστεί.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει