Γιοχού: «Θα μας κάνει καλό η διακοπή»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΤΑ

184

Δηλώσεις  μετά το παιχνίδι έκανε για λογαριασμό του ΟΦΗ ο Σαμιουέλ Γιοχού τονίζοντας ότι η διακοπή θα κάνει καλό στην ομάδα του. Χαρακτηριστικά είπε:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Χαίρομαι που πήρα χρόνο συμμετοχής. Η διακοπή σίγουρα θα μας κάνει καλό, είχαμε αρκετούς παίκτες τραυματίες που επιστρέφουν σιγά σιγά. Βοήθησε και το σημερινό φιλικό, πήραμε χρόνο συμμετοχής και μάθαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον».

Ο τεχνικός του Γιούχτα  Νίκος Σουργιάς που είδε την ομάδα του να στέκεται ανταγωνιστικά απέναντι στον ΟΦΗ δήλωσε: «Αρχικά να ευχαριστήσουμε την ομάδα του ΟΦΗ, ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να τους φιλοξενήσουμε και να τους ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στις υποχρεώσεις που συμμετέχουν. Ήταν ένα παιχνίδι που γεμίσαμε εμπειρίες, παρά το αποτέλεσμα ενισχύθηκε η πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε φέτος.

Είχαμε θετικά πράγματα στο παιχνίδι μας, ασφαλώς και μπορεί να πληρώσεις το οποιοδήποτε λάθος με έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο κι έτσι έγινε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την πίστη των παιδιών, προσπάθησαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε αισιόδοξοι για να εμφανιστούμε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει