Η μουσική παράσταση «Ανοιχτό Δωμάτιο» στη νοηματική

210

Μια διαφορετική μουσική παράσταση συμπερίληψης χωρίς πρωταγωνιστές και κομπάρσους, το «Ανοιχτό Δωμάτιο» των Rits Hotel Band, παρουσιάζεται  σήμερα  Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις”.

Την παράσταση οργανώνουν»  ο Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η ΔΗ.ΚΕ.Η με συνδιοργανωτη την ΜΚΟ “Ενα Ονειρο για την Ελλαδα”.

Η βιωματική μουσική και οι στίχοι  του τραγουδοποιού Ξενοφώντα Ρητσόπουλου ταξίδεψαν έξω απο το δωμάτιου του στη Φλωρεντία, έφτασαν μαζί με του μουσικούς των Rits hotel band και τους συντελεστες της παράστασης Ταξίδι Δωματίου στην αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, ερμηνεύτηκαν ως άηχος λόγος στη νοηματική γλώσσα από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Νοηματικής Γλώσσας Κρατύλος, πέρασαν στο ψηφιακό κανάλι Heraklion Arts & Cultrure του Δήμου Ηρακλείου. Και πλέον έρχονται στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» για να επικοινωνήσουν εκ νέου με το κοινό, χωρίς αποκλεισμούς.

Special guest Χρήστος Δαγρές κωφάλαλος διερμηνέας νοηματικής γλώσσας διευθυντής Εκπαιδευτικό Κέντρο Νοηματικής Γλώσσας «Κρατύλος».

Παρουσίαση Ελίνα Φαρσάρη, σκηνοθεσία Κώστας Δημάκης, Art director clica studio, Rits Hotel Band, Στέλιος Ταρλάς τύ-μπανα, Γιάννης Παυλίδης ηλεκτρικό μπάσσο.

Είσοδος ελεύθερη.

Χορηγοί    ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES, superfast Ferries, HERTZ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει