«Δεν έχει νόημα πλέον η ζωή μου» λέει τώρα ο συζυγοκτόνος του Ρεθύμνου

314

Μονόδρομος η φυλακή για τον 60χρονο που το πρωί της Κυριακής κατέσφαξε μέσα στο σπίτι τους, στο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου, την επί 42 χρόνια σύζυγο του, μητέρα τεσσάρων παιδιών, στη διάρκεια καβγά. Η 56χρονη Γεωργία δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να προστατευθεί από τη λυσσαλέα επίθεση του συζύγου της, ο οποίος την έσφαξε με χασαπομάχαιρο, αιφνιδιάζοντας την πισώπλατα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε μία λίμνη αίματος στο χώρο της κουζίνας. Ο 60χρονος ισχυρίζεται ότι το πρωί της Κυριακής ειπώθηκαν βαριές κουβέντες από μέρους του θύματος. «Με κατεδάφισε» φέρεται να ισχυρίστηκε, «θόλωσε» και την έσφαξε. Αρνείται ότι είχε προσχεδιάσει το φονικό.

«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της» επανέλαβε χθες στην απολογία του, δηλώνοντας  συντετριμμένος και μετανιωμένος για την πράξη του. «Είμαι ξοφλημένος… Δεν έχει νόημα η ζωή μου» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν την άγρια δολοφονία, η οικογένεια είχε χαρές και γλέντια λόγω του γάμου ενός παιδιού της. Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του εξαφανίστηκε και λίγο αργότερα επικοινώνησε με στενό συγγενικό του πρόσωπο στο οποίο αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει τη Γεωργία. Πιο συγκεκριμένα φέρεται να τηλεφώνησε σε έναν από τους γιους του, λέγοντας  ότι σκότωσε τη μάνα του. Το παιδί έσπευσε στην πατρική του οικία όπου αντίκρισε το ανατριχιαστικό θέαμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει