Πεδίο συνεργασίας για ΟΑΚ και Κοινωνική Πρόνοια

Τρόποι συνεργασίας μεταξύ του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου σε ολόκληρη την Κρήτη ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρης Παπαδογιάννης με τη διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και πιο συγκεκριμένα την πρόεδρο κ. Μαρία Δαμανάκη και τον αντιπρόεδρο, κ. Γιώργο Κουκλάκη.

Στη διάρκεια της σύσκεψης εργασίας που είχαν οι δυο πλευρές αναζητήθηκαν  τρόποι συνεργασίας μεταξύ του Ο.Α.Κ. και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου σε ολόκληρη την Κρήτη.  «Η τεχνογνωσία και εμπειρία των υπηρεσιών του Ο.Α.Κ. θα σταθούν συμπαραστάτες στο έργο της Διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.

Συμφωνήσαμε με την διοίκηση της υπηρεσίας να ξεκινήσει ανάμεσά μας μια ουσιαστική συνεργασία, προκειμένου ο Ο.Α.Κ. να συνδράμει στο έργο της αναβάθμισης του συνόλου των κτηριακών υποδομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλο το νησί. Θα είμαστε αρωγός και θα συνδράμουμε με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση» ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Παπαδογιάννης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει