Ρητή δικάσιμος για τον πατέρα του μαθητή

... που δεν υποβλήθηκε σε self test

133
Ο πατέρας του μαθητή που αρνήθηκε να υποβληθεί σε τεστ

Ελεύθερος, κατόπιν δικασίμου που όρισε η εισαγγελική Αρχή, αφέθηκε ο 58χρονος που συνελήφθη, όταν προκάλεσε ένταση στο σχολείο του γιου του, επειδή δεν επιτράπηκε στον μαθητή να εισέλθει στην τάξη χωρίς προηγούμενη υποβολή σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test).

Είχε προηγηθεί μήνυση εναντίον του 58χρονου από τον διευθυντή του σχολείου και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία. Ο άνδρας εκλήθη τη Δευτέρα στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης, καθώς ο γιος του δεν είχε προσκομίσει self-test. Εκεί, ο πατέρας άρχισε να καθυβρίζει τον διευθυντή, αφού αυτοαποκαλέστηκε «θεματοφύλακας του Συντάγματος».

Ο 58χρονος οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα που απήγγειλε εις βάρος του κατηγορίες για διέγερση σε ανυπακοή, απειλή, εξύβριση και ηθική αυτουργία σε διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας. Αφού ορίστηκε ρητή δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται ότι ο 58χρονος προέτρεψε και άλλους μαθητές να πάνε στο σχολείο χωρίς self test. Κατά την αποχώρηση του από το Δικαστικό Μέγαρο ο 58χρονος είπε «Ο Χριστός και η Παναγιά μαζί μας» και έβγαλε την μάσκα από το πρόσωπό του.

Ο μαθητής έκανε βόλτες στο προαύλιο και μετά μπήκε στην τάξη.

Εντωμεταξύ, ο 16χρονος μαθητής επανέλαβε τα ίδια και χθες, καθώς πάλι εμφανίστηκε στο σχολείο του χωρίς self test.

Και ενώ στην αρχή περιφερόταν στην αυλή του σχολείου, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος βρήκε τρόπο να μπει στην τάξη του, με τον διευθυντή να αποφασίζει την αναβολή του μαθήματος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει