Με πρόταση Σχοιναράκη το ψήφισμα για τον Λευτέρη Αυγενάκη

220

Κατά πλειοψηφία ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου ψήφισμα καταδίκης της καταστροφικής επίθεσης στο πολιτικό γραφείο του Λ. Αυγενάκη, το οποίο κατέθεσαν στο Σώμα οι εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειον Αξίζει» κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη Ηλιάκη και Στέφανος Κασωτάκης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, σεβόμαστε απολύτως τη διαφορετική άποψη αρκεί να εκφράζεται με ένα τρόπο που δεν καταπατούνται ανθρώπινα δικαιώματα και οι κανόνες της Δημοκρατίας.

Πράξεις βίας στη διάρκεια των οποίων μπορεί να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας. Οι πράξεις αυτές τις περισσότερες φορές αποπροσανατολίζουν και οδηγούν σε διχαστικές καταστάσεις. Τέτοιες είδους τακτικές, πρακτικές και δράσεις, δεν είναι ανεκτές από την κοινωνία των πολιτών του Ηρακλείου.

Την πολιτική καταδίκη του στην επίθεση στο γραφείο  εξέφρασε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης  Δημήτρης Βρύσαλης, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι αυτές οι επιθέσεις δίνουν άλλοθι στην καταστολή, τον χαφιεδισμό, την αστυνομοκρατία σε μια περίοδο που εγκρίνονται τα πιο αντιδραστικά νομοσχέδια.

Ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζομένους στα ΕΛΤΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου  με αντίστοιχη ομόφωνη απόφασή του, εκφράζει την συμπαράστασή του στους εργαζομένους των ΕΛΤΑ Ηρακλείου και στο αίτημά τους για τη μη εφαρμογή και την επανεξέταση του σχεδίου αναδιοργάνωσης του Ταχυδρομείου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει