Οι διαρρήκτες, η Πόρσε και η ταραχή της εγκύου

317

Μπορεί να κατηγορούνται ως…κοινοί διαρρήκτες, όμως το «κομμάτι» τους το έκαναν με την Porsche Cayenne. Για την Ασφάλεια Ηρακλείου «ο εύπορος βίος» των τριών νεαρών Ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν για διαρρήξεις στο Ηράκλειο, σχετίζεται άμεσα με την παράνομη δραστηριότητά τους.

Και μπορεί η Πόρσε να ανήκει στον πατέρα κατηγορουμένου, την οδηγούσε όμως αποκλειστικά ο γιος, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι δύο εκ των τριών, ο 21χρονος και ο 35χρονος, απολογήθηκαν χθες και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Ο τρίτος πήρε νέα προθεσμία να απολογηθεί σήμερα.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, σε βάρος τους έχουν σχηματιστεί κατά καιρούς δεκάδες δικογραφίες για παρεμφερή αδικήματα.

Ο 21χρονος είχε αποφυλακιστεί μέσα στο καλοκαίρι με όρους και συγκεκριμένα να εμφανίζεται τρεις φορές τον μήνα στην Ασφάλεια. Φέρεται μάλιστα στο παρελθόν να έχει κατηγορηθεί για περισσότερες από 80 διαρρήξεις εντός και εκτός Κρήτης.

Στις περιπτώσεις που αναφέρονται στην παρούσα δικογραφία εντάσσεται και η «εισβολή» στο σπίτι μιας 23χρονης εγκύου στον 7ο μήνα. Η κοπέλα μόλις τους αντιλήφθηκε, κλειδώθηκε στο μπάνιο σε κατάσταση έντονου στρες από την ταραχή και το φόβο της.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει