Τραβάνε στα άκρα το σχοινί οι ομάδες της Football League

ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

197

Στα… άκρα τραβάνε το σχοινί οι 22 ομάδες που επιθυμούν ενιαία Β’ Εθνική. Μετά τη συνάντηση-φιάσκο με τη γραμματέα του Λευτέρη Αυγενάκη και όχι με τον ίδιο τον υφυπουργό που βρισκόταν στη Βουλή, οι 14 ΠΑΕ της Football League συν τους 8 πρωταθλητές της περσινής Γ’ Εθνικής, προχώρησαν σε μία ακόμα κίνηση.

Αφού κατέθεσαν συμβολικά τις σφραγίδες τους στη ΓΓΑ, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, μέσω της οποίας επισημαίνουν πως αναστέλλουν κάθε δραστηριότητα μεταξύ των οποίων και τα φιλικά παιχνίδια.

Η ανακοίνωση των «22» της Football League: «Τα 22 μέλη του Συνεταιρισμού ανακοινώνουμε την αναβολή των προγραμματισμένων φιλικών αναμετρήσεων, αναστέλλουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις έως την τελική τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού για τη δημιουργία μιας ενιαίας Β’ Εθνικής δύο ομίλων».

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Αυγενάκης είχε ζητήσει από τον προεδρείο της Ένωσης SL2-FL, την επίσημη (θεσμική) θέση του σχετικά με το φλέγον ζήτημα, χωρίς φυσικά να πάρει καμία απάντηση…

Από την πλευρά της, η Σούπερ Λιγκ 2 έδωσε νέα παράταση για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων και συγκεκριμένα μέχρι τις 16/9, οπότε θα συνεδριάσει το ΔΣ για τα θέματα που αφορούν το νέο πρωτάθλημα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει