ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ: Μετά τις μαγκούρες βγήκαν και τα όπλα στα Ζωνιανά

1,365

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε από όπλο ένας 53χρονος Ζωνιανός από συγχωριανό του διερευνούν οι διωκτικές Αρχές του Ρεθύμνου. Το νέο ένοπλο επεισόδιο έχει σημάνει συναγερμό στην τοπική ΕΛ.ΑΣ., ισχυρές δυνάμεις της οποίας κατέκλυσαν τον Μυλοπόταμο, αναζητώντας στοιχεία που θα ρίξουν φως στο αιματηρό επεισόδιο.

Οι πληροφορίες που υπήρχαν μέχρι χθες βράδυ ανέφεραν ότι το θύμα, η ζωή του οποίου δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο, φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο ύψος του κόκκυγα και μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου στη διάρκεια της νύχτας επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση.

Πριν το αιματηρό περιστατικό , σύμφωνα με τα μέχρι χθες στοιχεία, φέρεται να είχε προηγηθεί ο ξυλοδαρμός στενού συγγενικού του προσώπου του 53χρονου (πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το νεότερης ηλικίας αδερφό του)  έξω από την Αξό από ολιγομελή παρέα συγχωριανών του, μέλη επίσης μεγάλης οικογένειας του χωριού. Αναφορές από αστυνομικούς λένε ότι στο επεισόδιο στην Αξό βγήκαν οι μαγκούρες και τα τραύματα του συγγενή του 53χρονου ήταν στο κεφάλι.

Ο συγγενής του 53χρονου  φέρεται να αναζήτησε βοήθεια φθάνοντας στο χωριό, όπου εκεί συναντήθηκε με τα άτομα που προηγουμένως του είχαν επιτεθεί

Στη συνάντηση αυτή ήταν και ο 53χρονος, ο οποίος δέχτηκε τον πυροβολισμό. Όπως έλεγαν αστυνομικοί αν και στο περιστατικό υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο δεν υπήρχαν μαρτυρίες για την αρχική φασαρία που «πυροδότησε» το ένοπλο συμβάν.

Οι Αρχές πάντως φαίνεται να γνωρίζουν την ταυτότητα του ατόμου που πυροβόλησε, το οποίο κατά πληροφορίες έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη για διάφορα αδικήματα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει