Η γιορτή των ερωτευμένων στο Love Radio Κρήτης 102,8

19.729

Η γιορτή των ερωτευμένων στο  Love Radio Κρήτης 102,8

To Love Radio Kρήτης 102,8, γιόρτασε την ημέρα του έρωτα με πολλή μουσική, χαμόγελα και καρδιές, με 14 αγαπημένους καλλιτέχνες.

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, όλοι οι αστέρες της μουσικής έδωσαν το παρόν στα Love Stories 2020 για να μιλήσουν για τον Έρωτα!

Ο Νίκος Απέργης, ο Ηλίας Βρεττός, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Νίκος Μερτζάνος,  η Γιώτα Νέγκα, o Αναστάσιος Ράμμος,

ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Τσαλίκης,η Josephine, ο Mike, ο Stan και η Tamta μίλησαν στους αγαπημένους παραγωγούς, του ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ παράλληλα τραγούδησαν unplugged εκτελέσεις μοναδικά ερμηνευμένες για εκείνη την ημέρα,  στα Love Stories 2020.

Ο Ηλίας Βρεττός έχει κάνει αρκετές φορές καντάδα στην αγαπημένη του, δείχνοντας τον Έρωτα του, θυμάται επετείους και του αρέσουν αρκετά οι εκπλήξεις!

Ο Stan δήλωσε ότι δεν ζηλεύει, δεν είναι κτητικός και προσπαθεί πάντα να προστατεύσει τη σχέση του, δίνοντας δεύτερες ευκαιρίες.

Η Τάμτα γεμάτη αισιοδοξία μίλησε για το πόσο όμορφη είναι η ζωή, πόσες ανατροπές και ευχάριστες εκπλήξεις έχει, ενώ ευχήθηκε να ζήσει πολλά χρόνια για να μπορεί να απολαμβάνει το ταξίδι αυτό! Αυθόρμητα δήλωσε ότι δεν αντέχει τις πολύ ρομαντικές και όπως χαρακτήρισε τις «γλυκανάλατες» σχέσεις!

Ο Κώστας Μακεδόνας μοιράστηκε μαζί μας, στα Love Stories, τη σημασία της υπέρβασης των φόβων μας, μιλώντας για την επόμενη πτήση που έκανε μετά το ατύχημα με την πτώση του ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαινε και μας είπε ότι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την αφιερώνει  στην σύντροφο της ζωής του, την σύζυγο του.

Ο Στέλιος Ρόκκος όταν ρωτήθηκε, αν σταμάτησε να πιστεύει στον έρωτα μετά από 4 γάμους, απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια «ΠΟΤΕ! Αν σου έρθει τι θα κάνεις; Θα πεις όχι;», οπότε αναμφίβολα διατηρεί την πίστη του για τον κεραυνοβόλο έρωτα…

Για ακόμα μια χρονιά, καλλιτέχνες του εξωτερικού δίνουν το παρόν στα Love Stories! Φέτος special guest, οι ΚΑΖΚΑ, οι οποίοι μας έχουν χαρίσει το τραγούδι “Cry” το οποίο έχει γίνει παγκόσμιο hit ξεπερνώντας τις 150 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Το τραγούδι θεωρείται ένας γυναικείος ύμνος καθώς μιλάει για την γυναικεία κακοποίηση και την ικανότητα των γυναικών να αναβιώνουν την πίκρα τους μέσα από τα δάκρυά τους…

Τα #LoveStories2020, θα χαρίσουν στους ακροατές, 14 συλλεκτικά αυτόγραφα, υπογεγραμμένα από όλους τους καλλιτέχνες, μέσω διαγωνισμού, στο Love Radio Kρήτης 102,8

Love Stories sponsored by Element

­­Overwhelming Beauty

Χορηγός Επικοινωνίας: Εφημερίδα Πατρίς

Για ακόμα μια χρονιά, αγαπημένοι καλλιτέχνες επισκέφτηκαν τoν ερωτικό σταθμό της Κρήτης! Απολαύστε αποκλειστικά στο Love Radio Κρήτης 102,8 όλες τις unplugged ερμηνείες τους από τα φετινά Love Stories.

Ραντεβού στα Love Stories 2021!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει