Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2019

16,005

Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2019

Μαζί και αυτή τη χρονιά, καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας τον στόχο μας! Κανένα παιδί, χωρίς παιχνίδι και αυτά τα Χριστούγεννα! Μαζί και αυτή τη χρονιά, καταφέραμε να συλλέξουμε περισσότερα από 3.000 δώρα, τα οποία δόθηκαν στις κοινωνικές δομές του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης και σε ιδρύματα της πόλης μας.

Μαζί και αυτή τη χρονιά, για 2 μήνες, ζούσαμε στον ρυθμό της δράσης «Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2019 by Di Babbo Climatecnica», με σχολεία της Α/βάθμιας εκπαίδευσης, επιχειρήσεις, πολίτες και εθελοντές του Ηρακλείου να παιχνιδομαζεύουν… 3 χιλιόμετρα χαρτί περιτυλίγματος, 150 εθελοντές παιχνιδοτύλιξαν, 90 σημεία συλλογής παιχνιδιών, 2 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο και περισσότεροι από 10.000 Ηρακλειώτες, οι οποίοι πέρασαν από το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο κατά τη διάρκεια του εορταστικού διημέρου, είναι ο απολογισμός της ενέργειας.

Μαζί και αυτή τη χρονιά, ζήσαμε στιγμές μαγικές!

Η Josephine, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Mike, όλοι μαζί σε ένα stage τραγούδησαν στην φετινή διοργάνωση, ενώ οι Ηρακλειώτες αποθέωσαν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Όλες οι συναυλίες της ενέργειας είχαν αντίτιμο εισιτηρίου ένα παιχνίδι…

Η μοναδική Γιώτα Νέγκα τραγούδησε στην συναυλία παράδοσης παιχνιδιών στις κοινωνικές δομές από την δράση Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα! Μαζί της ο Νίκος Μερτζάνος, ο οποίος μαζί με όλο το Love Team και το ωδείο «Μουσική Άποψη», τραγούδησε το επίσημο τραγούδι της ενέργειας, που έχει ερμηνεύσει το 2016, με τίτλο «Ας παιχνιδομαζέψουμε…» Το κοινό τραγούδησε, χόρεψε και απόλαυσε τις επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας, η οποία δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχισμένη που έγινε μέρος αυτής της δράσης.

Τα Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2019 πέρασαν στην ιστορία και ένα χαμόγελο έμεινε στα χείλη μας…

Τα Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2019 ήταν μια διοργάνωση του Love Radio Κρήτης 102,8.

Η δράση τελέστηκε σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – ΠΕ Ηρακλείου και υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου.

Μέγας Χορηγός: Di Babbo

Climatecnica

Χορηγοί:

Ελληνικά ζυμαρικά Melissa – Εθνική Ασφαλιστική – Frezyderm ~

Shape Up and Feel Great – Element Overwhelming Beauty ~

ZEN hair and beauty salon – Certo Porta

Ξενοδοχείο Capsis Astoria

Χορηγός Επικοινωνίας:

Εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ»

Υποστηρικτές:

Art Fireworks – Ζάννειο Εκπαιδευτήριο – Σύλλογος Έκφραση Bubble Bubble – Nenas Academy – Danziamo Dance School ~ Ωδείο Μουσική Άποψη – Αθλητικό Σύλλογος Πήγασος ~ Tsarko Transportation Services TTS – Foto Veneris …και αυτά τα Χριστούγεννα, Παιχνιδομαζέψαμε, δωροσκορπίσαμε και μοιράσαμε παιδικά χαμόγελα!

Η είδηση της ημέρας:

Μερικά παιχνίδια, από την φετινή δράση, έχουν ήδη δοθεί στα παιδιά της πόλης μας.

Φωτογραφικό υλικό: vwvw.facebook.com/loveradiocrete

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας…

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει