Στοίχημα για τον ΟΦΗ να «κερδίσει» τον κόσμο

Η ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΒΟΛΕΪ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥΣ

85

Πλώρη για την επόμενη πρόκληση στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ, έβαλε ο ΟΦΗ που περιμένει το ερχόμενο Σάββατο (5μμ) τον Φοίνικα Σύρου, με στόχο την τρίτη νίκη.

Ήδη με τις δηλώσεις τους, οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έχουν επισημάνει τη σημασία του αγώνα και καλούν τους φιλάθλους να σταθούν αυτή τη φορά στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσουν το τοπικό συγκρότημα στη δύσκολη αποστολή του.

«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Καλώ τον κόσμο να είναι μαζί μας και να μας βοηθήσει. Ο ΟΦΗ είναι νεοφώτιστος και θέλει υπομονή.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολύ μεράκι. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Κάναμε μια καλή νίκη, πήραμε τρεις βαθμούς, πάμε λίγο πιο ψηλά και θα κοιτάξουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Ό,τι καλύτερο έρθει, θα το πάρουμε», τόνισε ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης που έπιασε εξαιρετική απόδοση στον αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων να συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς, αφού μετά τον Φοίνικα θα αντιμετωπίσει στην Αλεξανδρούπολη τον πολύ αδύναμο φέτος Εθνικό (14/12) και στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον Ηρακλή (21/12) που είναι στα μέτρα του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει